یک شرکت دانشبنیان، شناسایی مسائل فناورانه بنگاههای صنعتی را در دستور کار خود قرار داده است و در این زمینه خدمات مختلفی ارائه میکند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با بیان اینکه برخی از بنگاههای صنعتی با واردکردن محصولاتی باعث ارزبری از کشور میشوند، گفت: شناسایی مسائل فناورانه بنگاههای صنعتی و حل آن از طریق شرکتهای دانشبنیان باعث جلوگیری از خروج ارز میشود.
آقای مهدی متقیان افزود:شرکتها گروه تحقیق و توسعه دارند، اما نمیتوانند همه نخبگان حوزه خود را جذب کنند، این فرایند مسئله واحدهای صنعتی را در اختیار تعداد زیادی از شرکتهای دانشبنیان و فناورانه قرار میدهد و این موضوع باعث توسعه واحد صنعتی یا شرکت دانشبنیان میشود و همچنین بازاری برای شرکتهای دانشبنیان ایجاد میکند.
وی اضافه کرد: برخی از مسائلی که شناسایی میشود در کشور تولید نشده و برای اولین بار است، بهعنوانمثال قطعهای در صنعت فولاد حجم بالایی واردات دارد و فناوری آن در صنعت وجود ندارد و اقتصادی است که این قطعه ساخته شود، در اینجا شبکهسازی و شناسایی گروه های توانمند در این حوزه انجام میشود و یک شرکت جدید شکل میگیرد.
آقای متقیان گفت: به منظور تسهیل تجاریسازی و تبادل فناوری، با جمعآوری اطلاعات و ایجاد ارتباط بین عرضهکنندگان فناوری شامل مخترعین، شرکتهای دانشبنیان، نخبگان، دانشگاهها، پژوهشگاهها و متقاضیان فناوری مانند بنگاههای صنعتی، معدنی، کشاورزی و معدنی، سرمایهگذاران حقیقی و حقوقی و شرکتهای سرمایهگذاری خطرپذیر زمینه مناسب تعامل بین طرفین فراهم شده است.
شرکت دانشبنیان مدیریت فناوری بومرنگ هم آرا بر مبنای رویکرد نوآوری باز، با شناسایی هدفمند نیازهای فناورانه تولیدکنندگان و سرمایهگذاران و جستجو و رصد فناوریهای مورد نیاز از منابع داخلی و خارج از کشور و انجام فرایند داوری، زمینه دستیابی به بیشترین و بهترین طرحها و فناوریها را در زمینه درخواست متقاضیان فراهم کرده است.
این شرکت همچنین با شناسایی و معرفی فرصتهای سرمایهگذاری بهویژه در حوزه فناوریهای نوین و دانشبنیان خدمات مناسبی را در زمینه فناوری و نوآوری به تولیدکنندگان و سرمایهگذاران ارائه می کند.
مشتریان این حوزه بیشتر واحدهای صنعتی هستند که درک فناوری دارند و تاکنون بیش از ۲۰۰ قرارداد حل مسئله در شرکتهای صنعتی تدوین و همچنین سال گذشته در حدود ۲۸ فناوری لبه دانش قرارداد بسته شد که در کشور تولید شود. در حال حاضر در این شرکت ۲۵ نفر بهصورت مستقیم و بیش از ۵۰ نفر بهصورت غیرمستقیم مشغول به کار هستند.
مدیرعامل این شرکت با اشاره به اینکه حضور معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحول بزرگی در بحث فناوری ایجاد کرده است، افزود: در سالهای اخیر بهواسطه حضور این مجموعه شاهد رشد در حوزه فناوری هستیم.