اجرای فاز اول طرح رصد و پایش کارخانجات تولیدی خوراک دام و آبزیان در خوزستان آغاز شد
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان گفت: اجرای طرح رصد و پایش کارخانجات خوراک دام به منظور اطمینان از سلامت خوراک دام تولید شده در کارخانجات، طی دو مرحله صورت میگیرد که فاز اول آن در اردیبهشت ماه سالجاری توسط کارشناسان ادارات دامپزشکی آغاز شد.
دکتر عبدالله محمد حسنی با بیان این که در این مرحله شاخصهای بهداشتی شامل شمارش و جستجوی اکلای، سالمونلا، شمارش قارچ، میزان رطوبت، پراکسید و آفلاتوکسین B ۱ مورد پایش قرار میگیرند گفت: در صورت بالا بودن میزان هریک از این شاخصها میتواند صدمات جبران ناپذیری به چرخه تولید و در نهایت سلامت افراد جامعه وارد شود.
وی اظهار داشت: در صورت وجود هرگونه مغایرت با آیتمهای بهداشتی این اداره کل در واحد تولیدی خوراک دام و آبزیان ضمن توقف کامل خط تولید نسبت به شناسایی نقاط ضعف، حذف تهدیدات احتمالی، پاکسازی و شستشوی تمامی تجهیزات چرخه تولید و انجام سایر اقدامات قانونی طبق ضوابط و دستورالعملهای بهداشتی جهت رفع نقص و ارتقا و بهبود کیفیت خوراک دام و آبزیان تولیدی اقدام بعمل میآید.
بیشتر بخوانید:صدوردامدار کارت برای خرید نهادههای دامی در بهبهان
شایان ذکر است ۱۴ کارخانه خوراک دام و آبزیان در سطح استان خوزستان در شهرستانهای اهواز، ایذه، بهبهان، دزفول، رامهرمز، شوشتر و ماهشهر در حال تولید خوراک دام و آبزیان میباشند.