تاکنون سطح مبارزه با ملخ مراکشی در شهرستان کازرون به ۸ هزار هکتار رسیده است.
وی افزود: مبارزه با ملخ مراکشی در شهرستان کازرون تاکنون در سطح ۸ هزار هکتار انجام شده است و پیش بینی میشود تا پایان فصل مبارزه، سطح مبارزه با ملخ مراکشی در این شهرستان به ۱۲هزار هکتار نزدیک شود.
رشیدی با بیان اینکه تأمین امنیت غذایی و رساندن محصولات سالم کشاورزی به دست مردم همواره از دغدغههای مسئولان است، تاکید کرد: تمهیدات لازم برای مبارزه و کنترل آفت ملخ در شهرستان کازرون انجام و چهار گروه پایش و چهار گروه مبارزه در حال فعالیت شبانهروزی در این شهرستان هستند.
وی بیان کرد: کانون یابی مناطق آلوده محل تخمریزی ملخ، تشکیل تیمهایی مبارزه مجهز به امکانات روز، کانون کوبی به محض مشاهده نخستین پورهها و تامین تجهیزات لازم از مهمترین اقدامات انجام شده برای مبارزه با آفت ملخ مراکشی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون از کشاورزان، دامداران و زنبورداران درخواست کرد که علاوه بر سرکشی روزانه به مزارع و باغها، به مراتع و علفزارهای مجاور نیز سرکشی کنند و به محض مشاهده آفت در سریعترین زمان، به مراکز جهاد کشاورزی محل سکونت خود اطلاع دهند.
ملخ مراکشی از مهمترین گونههای ملخ زیانآور در ایران است که ابتدا به گیاهان مرتعی و سپس مزارع غلات و صیفی آسیب وارد میکند.
شهرستان کازرون در فاصله ۱۴۰ کیلومتری جنوب غرب شیراز قرار دارد.