قلعه تاریخی فلکالافلاک به تنهایی میتواند بستهای برای معرفی تمدن ایران، لرستان و جذب و رونق گردشگری باشد.
وی با بیان اینکه ایرانی که شاهد آن هستیم با حدود و مرزهای مشخص دامنهاش گستردهتر از آن است که به وسیله مرزهای تصنعی محدود شده باشد و این فرهنگ مرزها را درهم نوردیده است، افزود: هویت و شناسنامه فرهنگی اجتماعی ایران با هویت ملی آن متفاوت است، اقوام با رنگهای مختلف در کنار هم معنا پیدا کرده و تشکیل ملیت میدهند.
استاندار لرستان با تاکید بر اینکه قومیت در یک جا اصالت، ریشه، مبنا و بنیانی برای همبستگی است، گفت: چنانچه این موضوع تبدیل به قومیتگرایی شود وجهه منفی پیدا میکند.
زیویار افزود: مولفههای هویت ملی روح معنویت و آن چتری جز اسلام نیست که علاقهمندی به اهلبیت (ع) را در برمیگیرد و صورت ظاهر آن قومیت نیست بلکه روحی است که سبب دوام، بقا و انسجام ملت میشود.
نماینده عالی دولت در استان، لرستان را سرزمین ایثار، گذشت، مهماننوازی، فرهنگ، ادبیات، ابنیه و پلهای تاریخی خواند و با بیان اینکه امید میرود به عنوان میزبان بتوانیم جشنواره ملی فرهنگ اقوام را آنگونه که شایسته است برگزار کنیم، گفت: این جشنوارهها در معرفی آثار و فرهنگ استانهای مختلف و موسیقی غنی آنان نقش بسزایی در معرفی توانمندیها، قابلیتها و جاذبههای طبیعی و تاریخی این دیار دارد.
وی گفت: قلعه تاریخی فلکالافلاک چنانچه مورد توجه قرار گیرد به تنهایی بستهای برای معرفی تمدن ایران، لرستان و جذب و رونق گردشگری است.
در ادامه این جشنواره مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان افزود: این استان سرشار از زیبایی و داشتههای تاریخی و یکی از مهماننوازترین اقوام ایران زمین است.
جشنواره ملی فرهنگ اقوام از ۱۸ تا ۲۲ اردیبهشت ماه در مجموعه گردشگری قلعه فلکالافلاک و باغ گلستان در حال برگزاری است که ۳۰ استان کشور در آن حضور دارند.
سید امین قاسمی خاطرنشان کرد: در کنار برگزاری موسیقی آیینی، نمایشگاهی از آداب، سنن و نشستهای علمی و تخصصی برپا شده است.