آیتالله صدیقی گفت: من مجموعه ارتش جمهوری اسلامی ایران را موفق میدانم؛ خصوصاً در بخش روحانیان، انسانهای عالم ربانی، آگاه و دلسوزی در ارتش مشغول خدمت هستند..
وی افزود: همه ما باید سعی کنیم خود را به قلهای که شهید مطهری به آن رسیده بود، برسانیم. امام راحل درباره این علامه تعبیری بسیار سازنده و آموزنده داشته و فرمودهاند «او در طهارت روح و قوت ایمان و قدرت بیان کمنظیر بود.»؛ این سه کلمه هرکدام بار معنایی و پیام خاص خود را دارد که هر سه اینها برای یک معلم، مربی، مسئول، مبلغ و مدرس نیاز است.
امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: ما اگر میخواهیم جامعه را نجات دهیم، اول باید خود را نجات دهیم. انسان تا خودش زلال نباشد، قطعاً نمیتواند نوری که به آن تابیده میشود را مثل یک آیینه تمیز منعکس کند. یکی از رموز موفقیت پیامبر اکرم (ص) بهعنوان بزرگترین معلم، این بود که ایشان وجودش یک آیینه صاف و شفاف بود و در دل همه نفوذ کرده بود. یک معلم باید خود را نماینده خداوند بداند.
آیتالله صدیقی ادامه داد: معلم باید بتواند دلها را جذب کند. چرا اکنون وقتی کلاسها تعطیل میشود، دانشآموز یا دانشجو خوشحال میشود؟ دلیلش این است که معلم نتوانسته به خوبی در دل شاگردانش نفوذ کند تا آنها وقتی کلاس تعطیل میشود، بیشتر ناراحت شوند تا اینکه خوشحال شوند. اینها یعنی ما در زمینه جذب دلها و روحیهها مهندسی نداریم.
وی تاکید کرد: استعداد یک شاگرد را نباید کور کرد. گاهی ممکن است با یک اَخم، تبعیض یا برخورد نابجا باعث شویم یک فرد به طور کلی درس را کنار بگذارد. ما باید علم را که یک مایه حیات است به سادهترین شکل ممکن در اختیار شاگردان قرار دهیم. گفتار معلم نباید ایجاد گره کند، بلکه باید گره باز کند. معلم نباید در صحبتهایش ابهامی وجود داشته باشد و ذهنها را منحرف کند. بیان معلم باید گیرا و به زبان ساده باشد.
امام جمعه موقت تهران عنوان کرد: هرچه علم انسان بیشتر شود، وجود آن توسعه پیدا میکند. معلمان دقت کنند که هر صحبتی را هرجایی مطرح نکنند و باید به نتایج صحبتهای امروزشان در سالهای آینده توجه کنند. شاگرد باید معلم را از خودش بداند تا بتواند با او ارتباط بگیرد.
آیتالله صدیقی خاطرنشان کرد: من مجموعه ارتش جمهوری اسلامی ایران را موفق میدانم؛ خصوصاً در بخش روحانیان، انسانهای عالم ربانی، آگاه و دلسوزی در ارتش مشغول خدمت هستند.