شغل معلمی در ذات خود دارای عزت و شان است و نباید بگذاریم این عزت در حرکت چرخهای زندگی خدشهدار شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛ استاندار اردبیل در همایش استانی بزرگداشت مقام معلم با بیان اینکه تنها ویژگی که موجب عزت، شرف، قدر، ارج و منزلت مقام معلم میشود، توجه به درد انسانها است، گفت: درد انسانها بالاترین درد و دغدغه یک معلم است، دغدغه انبیا نیز همین موضوع بوده و از این رو میگوییم که معلمی شغل انبیا است.
سید حامد عاملی با بیان اینکه تنها جایگاهی که میتوان در برابر آن سر تعظیم فرود آورد جایگاه معلم است، اضافه کرد: بالاترین شان و عزت یک معلم این است که دغدغه درد و رنج انسانها را داشته باشد، در هموار کردن مسیر رشد انسانها ساعی باشد و این شرف به طور خاص ویژگی یک معلم است.
وی با تاکید بر لزوم توجه به مشکلات معیشتی این قشر گفت: در گذشته قصور شده و بنای غلط گذاشته شده است اما حل یک شبه آن هم امکانپذیر نیست؛ ولی خدای ناکرده اگر این قشر دوباره دچار فراموشی بشود، ظلم نابخشودنی به مملکت، آینده کشور، این بچهها و جامعه است.
عاملی با تاکید بر اینکه عزت و شان معلم نباید شکسته شده و خدشهدار شود، تصریح کرد: بحث نمایش نیست و دولت سیزدهم به واقع در پی تامین منابع و جبران بخشی از مشکلات معیشتی است ولی بنای غلطی گذاشته شده و اصلاح شرایط هم دشواریهایی به دنبال دارد.
استاندار اردبیل با اشاره به مشکلات و چالشهای آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: همه باید کمک کنیم که دغدغه هایی که در حوزه آموزش وجود دارد، برطرف شود؛ زیرا به لحاظ آموزش شرایط استان خوب نیست و باید در این زمینه برنامهریزی شود.
وی عنوان کرد: البته دلیل آن قصور نیست، بلکه برنامهای برای ارتقای وضعیت آموزشی وجود ندارد و این وظیفه مسئولان است که با وجود این امکانات و نیروی انسانی دغدغهمند با برنامه این ساختار را طوری کنار هم قرار دهند تا خروجی مشخصی داشته باشد.
عاملی افزود: از مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل خواسته شده است تا به طور جدی به قضیه ورود کند و کارگروهی متشکل از صاحبنظران و معلمان در این زمینه چارهاندیشی کنند؛ زیرا در شان استان اردبیل نیست که برای مثال در علوم پایه میانگین نمره هفت و هشت داشته باشد.
وی با بیان اینکه باید آسیب اصلی در حوزه تعلیم و تربیت شناسایی و برطرف شود، بیان کرد: در حوزه تعلیم و تربیت هر چقدر هم که معلم دغدغه داشته باشد، اما بدون برنامه همه امکانات و نیرو به هدر میرود؛ در این زمینه نیز باید کارگروهی تشکیل گردد، برنامهریزی شود و پراکندهکاری نشود.