رئیس دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت هفته سلامت برنامههای این مرکز در استان قم را تشریح کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: اگر دستورالعملهای بهداشتی توسط همه مردم در جهان رعایت میشد قطعاً مسائلی مانند کرونا رخ نمیداد و ما هم در کشورمان گرفتار ویروس منحوس کرونا نمیشدیم.
وی ادامه داد: بحث ویروس کرونا و مشکلات شیمیایی بیولوژیکی صنعتی و سایر آلایندهها که به شکل مستقیم و غیرمستقیم با سلامت انسان ارتباط دارد و مربوط به رعایت شاخصهای گوناگون در محیط زیست است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه در حوزه سلامت فردی و اجتماعی نقش اصلی را خود مردم دارند، گفت: فرهنگ سلامت و فرهنگی عمومی محسوب میشود و از آنجا که مردم در اجتماع حاضر هستند باید این فرهنگ را به درستی رعایت کند اما از طرف دیگر افزایش آگاهی مردم بر عهده ما است.
دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: بحث هرخانه یک پایگاه سلامت و محلهای سلامت محور برنامههایی بود که در سال گذشته اجرا شده است با همه تلاشهایی که صورت گرفته، اما پویای لازم را نداشت، اما در سال ۱۴۰۱ با برنامه ریزی که در نظر داریم قرار است عملکرد این طرحها و مشابه آنها را افزایش دهیم.
وی تصریح کرد: برنامههای دانشگاه علوم پزشکی در سال ۱۴۰۱ این است که در سراسر استان قم شبکه سلامت پویا هدفمند و دقیق را ایجاد کنیم و پایگاه سلامت در بخش کهک و جعفریه را توسعه دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان افزود: در خود شهر قم هم شبکه سلامت کافی نیست و باید در سال جاری تلاش کنیم و این شبکهها را گسترش دهیم.