برداشت انبه نارس از دو هزار و ۸۰۰ هکتار باغهای هرمزگان آغاز شد.
مسعود گرگیج افزود: ۷۰ درصد انبه هرمزگان به صورت نارس برداشت میشود که در صنایع ترشی و شوری استفاده میشود.
برداشت انبه نارس تا نیمه خرداد ادامه دارد.
مدیر امورباغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: مهمترین ارقام انبه در استان آل مهتری، کلک سرخ و هلیلی است که در شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس تولید میشود.
هرمزگان رتبه نخست تولید و سطح زیرکشت انبه را در کشور دارد.
بیشتربخوانید: برداشت انبه رسیده در هرمزگان
معاون مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان هم گفت: هفت واحد صنایع تبدیلیِ تولید ترشی و شوری، با ظرفیت ۹ هزار تن در استان فعال است.
مجید کمالی افزود: در هر واحد ده نوع ترشی انبه تولید میشود که علاوه بر مصرف داخل، به کشورهای حوزه خلیج فارس نیز صادر میشود.
انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامینهای آ، بی و سی، کربوهیدراتها، اسیدهای چرب، پروتئین ها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است و به سلطان میوهها شهرت دارد.