کلیه کسانی که بدون پروانه ساخت فیلمسازی مبادرت به تولید فیلم سینمایی کردهاند، تا ۳۰ اردیبهشت ماه فرصت دارند ضمن اعلام کتبی دلایل این اقدام، درخواست رسیدگی به پروندهشان را کتباً به معاونت ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی ارایه کنند.
رئیس سازمان سینمایی افزود: برای حل مشکلات پیش آمده و در جهت مساعدت و فراهم شدن یک فرصت برای این افراد، مقرر شد آنها دلایل مبسوط خود را به همراه یک کپی از فیلم تا ۳۰ اردیبهشت ماه به معاونت ارزشیابی و نظارت سازمان ارایه کنند. خزاعی گفت: کمیتهای برای بررسی پرونده این افراد تشکیل خواهد شد و با توجه به دلایل و اثر تولید شده در خصوص این آثار تصمیم گیری می شود.
وی با تاکید بر اینکه این فرصت پیش بینی شده، تمدیدپذیر نیست گفت: این فرصت صرفا به دلیل مشکلات بازه زمانی انتقال دولت دوازدهم تا دولت سیزدهم منظور شده و الزاما نیز به صدور پروانه ساخت برای آثار تولید شده نخواهد انجامید بلکه فرصتی برای رسیدگی و تمایز بین مشکلات موجه با افرادی که بدون دلایل موجه فیلم ساخته اند وعدم اتلاف سرمایه بخش خصوصی اتخاذ شده است.
رئیس سازمان سینمایی با بیان اینکه کلیه افراد متقاضی به تولید فیلم نیازمند اخذ پروانه ساخت هستند گفت: همانطور که در ابلاغ معاون ارزشیابی و نظارت به صنوف مختلف تهیه کنندگی و مدیر عامل خانه سینما آمده و به کلیه صنوف نیز منعکس شده است باید در صدر قراردادهای تولیدی شماره پروانه ساخت معتبر درج شود؛ لذا دیگر هیچ یک از عوامل سینما در مشاغل مختلف عذری بابت عدم اطلاع از نداشتن پروانه ساخت در پروژهای که با آن همکاری میکنند نخواهند داشت و نسبت به عواقب تنبیهی همکاری با پروژههای بدون پروانه ساخت مسئول میباشند.
رئیس سازمان سینمایی همچنین گفت: درباره سیاستهای اجرایی موسسات سازمان سینمایی و نیز حضور فیلمهای سینمایی در جشنوارههای خارجی طی روزهای آتی نکاتی اعلام خواهد شد.