برداشت محصول نخود فرنگی از ۷۰ هکتار از مزارع شهرستان کوار آغاز شد.
وی افزود: پیش بینی میشود بیش از هزار تن نخود فرنگی از مزارع شهرستان برداشت و روانه بازار شود.
نخود فرنگی دارای ارزش غذایی زیادی است و افزایش عملکرد این محصول با شرایط مناسب شهرستان دور از انتظار نیست.
وجود مقادیر زیادی ویتامین c و آهن در نخود فرنگی باعث شده که این ماده غذایی به تقویت ایمنی بدن کمک کند و ویتامین موجود در این ماده غذایی از تخریب و از بین بردن سلولهای تولید کننده انرژی محافظت میکند و در پیشگیری از بروز سرطان موثر است.
این گیاه حاوی مادهای موسوم به لوتئین است که به کاهش خطر ابتلا به بیماریهای چشمی مانند دژنراسیون ماکولار وآب مروارید کمک میکند.