۱۷۰۰ ناشر داخلی حضوری در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، تازههای نشر خود را عرضه میکنند.
یاسر احمدوند افزود: در بخش ناشران خارجی سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز ۱۷۰ ناشر خارجی در ۶۶ غرفه آثار خود را ارائه میکنند.
وی گفت: بخش مجازی نمایشگاه در سامانه ketab.ir در دسترس مردم قرار میگیرد و این گامی برای عدالت فرهنگی و دسترسی بیشتر همه مردم به کتاب و کتابخوانی است.
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: نمایشگاه کتاب محل اصلی ارائه جدیدترین دستاوردهای فکری جامعه ایرانی و به گزینی تولیدات ارزشمند فرهنگی در هر جای دنیاست که نشانه علاقه ایرانیان به دانش و آگاهی است.
یاسر احمدوند گفت: برپایی این دوره از نمایشگاه به معنای غلبه آگاهی و سلامتی بر بیماری و مرگ است که نشانهای از زایندگی و پویایی فرهنگی کشور و مردم ما در دوران فراگیری بیماری کرونا است.
وی با اشاره به اینکه در دوران کرونا حوزههای مختلف فرهنگی نیز آسیب دیده اند افزود: در سال ۱۴۰۰ ناشران ما ۱۱۳ هزار عنوان کتاب منتشر کردند که نشانه تلاش دست اندرکاران حوزه کتاب و نشر است.
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: رویکرد دولت ایجاد بستر مناسب برای ارائه و انتشار آرای متفاوت و مختلف در نمایشگاه کتاب است البته به جز مواردی که برای عموم دل آزار خواهد بود.
احمدوند افزود: دستگاههای مختلفی، چون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شرکت پست جمهوری اسلامی ایران، نیروی انتظامی، شهرداری تهران، خبرگزاریها و صداوسیما در برپایی هر چه بهتر نمایشگاه تلاش خواهند کرد.
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: برای حضور پررنگ چهرههای شاخص فرهنگی بین المللی و فعالان فرهنگی همچنین تدارک رفت و آمد میهمانان اثرگذار در حوزه فرهنگی نمایشگاه کتاب تلاش میکنیم.
احمدوند با اشاره به شعار نمایشگاه کتاب امسال «با کتاب سلامتی» افزود: برای رعایت موازین بهداشتی در نمایشگاه تدارک لازم دیده شده است و از مردم میخواهیم با رعایت حداکثری شیوه نامههای بهداشتی در سلامت خود و دیگران تلاش کنند تا شعار نمایشگاه که نشانه اصلی سلامت را دانش و آگاهی در جامعه میداند محقق شود.