ارائه طرح «روانشناس مدرسه» در همایش ملی سلامت روان
رئیس سازمان نظام روانشناسی گفت: در دوران پساکرونا و بازگشایی مدارس، وضعیت روانشناختی دانش آموزان باید پیوسته رصد شود.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، محمد حاتمی با اشاره به آسیبهای روانی- اجتماعی ناشی از همه گیری کرونا، گفت: دانش آموزان باید زیر نظر روانشناسان و مشاوران مورد تائید سازمان نظام روانشناسی قرار بگیرند تا اختلالات روانی رفتاری موجود مغفول نماند و مراقبتهای لازم دریافت شود.
وی گفت: در همایش ملی «آسیب شناسی و مداخلات روانشناختی – اجتماعی کرونا و پساکرونا» که ۱۰ و ۱۱ خرداد در تهران برگزار میشود، طرح «روانشناس مدرسه» مطرح خواهد شد.
حاتمی ابراز امیدواری کرد این طرح به تصویب برسد و ستاد ملی مقابله با کرونا در این راه با آموزش و پرورش همراهی کند.
وی گفت در حال حاضرحدود ۲۰ هزار مشاور در ۱۲۰ هزار مدرسه فعالیت دارند، درحالیکه بر اساس استانداردهای جهانی، حدود ۲۴۰ هزار روانشناس و مشاور باید در مدارس ما فعالیت داشته باشند، یعنی در هر واحد آموزشی یک مشاور و یک روانشناس میبایست حضور داشته باشند.
حاتمی با اشاره به ظرفیت دانشگاهی موجود در زمینه ارتقای سرانه مشاور و روانشناس در مدارس گفت: یک استاد دانشگاه میتواند در هفته چند ساعت با معلمان و دانش آموزان صحبت کند و با کارورزهایی که در اختیار دارد دانش آموزان را غربالگری کند.
وی گفت روانشناسی و مشاوره در مدرسه باید از یک فعالیت جنبی به بخشی از برنامههای اصلی تبدیل شود.
رئیس سازمان نظام روانشناسی تاکید کرد: از آنجا که بکارگیری روانشناسان و مشاوران در این طرح، نیازی به استخدام ندارد و خدمات این کارشناسان به شکل پاره وقت ارائه میشود، هزینه زیادی برای آموزش و پرورش در بر نخواهد داشت.