در بارزسیهای انجام شده در ماه رمضان، ۱۴۷ واحد صنفی به علت رعایت نکردن اصول بهداشتی در شهرستان دزفول تعطیل شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول گفت: بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول در ماه مبارک رمضان با ۶هزار و ۷۹۳ مورد بازدید از اصناف و اماکن عمومی بر روند تهیه، نگهداری و توزیع مواد غذایی نظارت کردند.
غلامرضا زادمهر افزود: در این مدت، یکهزار و ۴۷۱ مورد اخطار صادر و ۱۴۷ واحد صنفی تعطیل شد.
وی اظهار داشت: در این مدت ۲۴۷ مورد نمونه برداری از مواد غذایی انجام شد و حدود یکهزار و ۷۵۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و منقضی شده معدوم شد.
بیشتر بخوانید:مهر وموم ۲ مرکز پزشکی زیبایی غیر مجاز در امیدیه
مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان دزفول افزود: همچنین تعداد پنج هزار و ۷۱۶ مورد کلرسنجی و ۲۴۹ نمونه آب طی این مدت مورد آزمایش میکروبی قرار گرفت.