به گفته محققان در چند روز آینده، دو سیارک از نزدیک زمین عبور خواهند کرد.
بر اساس آخرین اطلاعات، سیارکهای ۲۰۰۹ JF ۱ یا ۴۶۷۴۶۰ (۲۰۰۶ JF ۴۲) که به ترتیب در روز جمعه (۶ مه) و دوشنبه (۹ مه) از نزدیکی سیاره ما عبور خواهند کرد، خطری برای سیاره ما نخواهند داشت.
ناسا تمام سیارکها را از طریق شبکهای از تلسکوپهای مشترک و دفتر هماهنگی دفاع سیارهای خود رصد میکند. فهرستی از سیارکها وجود دارد که در گروه توجه بیشتر قرار دارند که این سازمان فضایی به دقت به بررسی و نظارت بر آنها میپردازد، چرا که ممکن است برخورد بسیار ناچیزی داشته باشند. مقامات این سازمان آن دسته از سیارکها را با دریافت اطلاعات جدید به روز میکنند برای مثال محققان در سال ۲۰۲۱ سیارک آپوفیس را از این فهرست حذف کردند چراکه پس از مشاهدات جدید دریافتند که هیچ تهدیدی از جانب این سیارک در ۱۰۰ سال آینده وجود ندارد.
فضاپیمای تاریخساز ناسا به تازگی ماموریت جدیدی دریافت کرده است. فضاپیمای "اُسیریس-رکس" (OSIRIS-Rex) که در حال حاضر با نمونههای سنگی از سیارک "بنو" در راه بازگشت به زمین است، اکنون ماموریت خود را برای بازدید از یک سیارک دیگر به نام "آپوفیس" تمدید خواهد کرد. سیارک "آپوفیس" با نام علمی "۹۹۹۴۲ آپوفیس" نیز ۹۹ هزار و ۹۴۲اُمین سیارک کشف شده توسط بشر است که در تاریخ ۱۹ ژوئن ۲۰۰۴ کشف شد. این سیارک که قبلاً با نام موقت "۲۰۰۴ ام ان ۴" نامیده میشد، یک سیارک نزدیک به زمین است.
سیارک ۲۰۰۹ JF۱ تنها حدود ۳۰ فوت (۱۰ متر) قطر دارد و در ماه فوریه و پس از انکه از مشاهدات ماموریت گایا مشخص شد که احتمال برخورد آن با زمین وجود ندارد، از فهرست نظارت آژانس فضایی اروپا حذف شد.