مدیر حوزههای علمیه تکریم جامع و عادلانه بیماران را مهمترین وظیفه حوزه بهداشت و درمان دانست.
وی افزود: در راستای رسالتهای حوزه سلامت، تکریم و رسیدگی و معالجه بیماران از مهمترین وظایف این بخش است که باید با برنامهریزی و بهرهگیری از همه ظرفیتهای علمی و اخلاقی مورد توجه قرار گیرد.
مدیر حوزههای علمیه با اشاره به شعار هفته سلامت امسال که با نام سلامت ما سلامت سیاره ما نامگذاری شده است، موضوع محیط زیست و مسائلی از قبیل آلایندگی ها، ریزگردها، مسائل زیست محیطی، کمبود آب و پسماندها را مورد تاکید قرار داد و گفت: بسیاری از مسائل حوزه سلامت به صورت بین بخشی با دستگاههای مختلف مرتبط است و متولیانی هم دارد، اما دانشگاه علوم پزشکی و نظام سلامت به عنوان موتور پیشران این بخش نقش مهم به اثرگذاری دارند.
آیت الله اعرافی تقویت فرهنگ بهداشت و پیشگیری را در جهت بهبود وضعیت سلامت جامعه ضروری دانست و افزود: در دوران کرونا توجه به مقوله بهداشت افزایش پیدا کرد که باید با استفاده از فرصت هفته سلامت باورهای بهداشتی در بین آحاد جامعه تقویت شود.
وی برنامهریزی در حوزه تحقیق و پژوهش و فناوریهای پیشرفته، سند جامع سلامت، احیای شورای سلامت استان، توجه به مقوله جوانی جمعیت و ارتقای سلامت معنوی را از دیگر مقولههای مهم حوزه سلامت استان برشمرد.
دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم هم در ابتدای این دیدار با اشاره به برگزاری هفته سلامت از ۱۷ تا ۲۳ اردیبهشت ماه گفت: در این هفته برنامههای متنوعی با رویکرد توجه به حوزههای زیست محیطی و کمک به حفظ محیط زیست سالم و با هدف نهادینه شدن شعار سلامت ما، سلامت سیاره ماه در سطح کشور و استان قم پیشبینی شده است.
وی با تاکید بر اینکه برنامههای امسال با محوریت مردم مسئولین و سمنها اجرا میشود افزود: در این هفته موضوع تحقیق عدالت و نظام سلامت، دستیابی به انرژی پاک، مدیریت حوادث و بلایا ارتقای سلامت و جوانی جمعیت، تولید پاک و مدیریت پسماندها، تغذیه سالم از مزرعه تا سفره و کاهش و کنترل مصرف دخانیات دنبال میشود.