۱۰۰ ناشر، مؤسسه و مجموعه علمی ـ آموزشی بهصورت مستقل و نمایندگی فعال درحوزه کتاب آموزشی در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حضور خواهند داشت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مدیرمسئول انجمن فرهنگی ناشران آموزشی، گفت: پس از سه سال انتظار ناشران، این نمایشگاه نشانه آغاز تحول اقتصادی برای ناشران است.
امین آصفی، افزود: ناشران طی دو سه سال گذشته بهدلیل شیوع ویروس کرونا آسیبهای اقتصادی قابل توجهی را متحمل شدند؛ بنابراین برگزاری نمایشگاه کتاب میتواند تا حد زیادی این آسیبها را جبران کند.
وی سیوسومین نمایشگاه کتاب را بهار کتاب و بهار اقتصادی برای جامعه نشر دانست و گفت: ناشران امسال با تغییر فضا در طبقه بالای رواق شرقی مصلای امام خمینی(ره) قرار دارند که از در متروی مصلا همکف و از در متروی بهشتی طبقه دوم هستند.
مدیرمسئول انجمن فرهنگی ناشران آموزشی، با اشاره به ثبتنام حدود 100 ناشر در نمایشگاه، تأکید کرد: فضای کلی بخش ناشران آموزشی حدود 7 هزار متر است که 3 هزار متربع آن فضای مفید برای غرفهها است که نسبت به دوره قبل کاهش متراژ داشته است، امّا سعی کردیم همه ناشران را حتی در متراژهای کم در این سالن جانمایی کنیم تا از این رویداد بزرگ فرهنگی استفاده کنند.
آصفی با بیان اینکه نقشه سالن آماده شده است، گفت: چیدمان و غرفهآراییها در حال اتمام است و بهزودی به مدیران نمایشگاه خواهیم داد و پس از تأیید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، غرفهسازیها از سوی ناشران آغاز میشود.
به گفته وی، برای غرفه متراژ بالا، با حضور ناشران فرآیند تخصیص غرفه بهصورت قرعهکشی انجام شد تا هیچگونه شبهه و نارضایتی وجود نداشته باشد.
مدیرمسئول انجمن فرهنگی ناشران آموزشی همچنین به پیشبینی بخش جنبی علمی و فرهنگی در سالن ناشران آموزشی اشاره کرد و گفت: نشستهای تخصصی با موضوعات مختلف فرهنگی در حوزههای مرتبط با کتاب، نشر و آموزشی با حضور انجمنها، سازمانها و ناشران مرتبط برگزار خواهد شد.
سیوسومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران 21 تا 31 اردیبهشتماه در مصلای امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد.