روزه دارارن در عید فطر از پر خوری و مصرف چای پر رنگ پرهیز کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز گلستان ، رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: با توجه به کاهش فعالیت و سوخت و ساز بدن روزه داران در طول ماه رمضان ، توصیه می شود این افراد در روز عید فطر و روز های بعد از آن حجم غذای خود را کنترل کنند تا مشکل گوارشی پیش نیاید و هم با کنترل مصرف چربی ها و شیرینی تعادل قند و تعادل سوخت وساز بدنشان به هم نخورد و سلامتی که در طول ماه رمضان کسب کرده اند را حفظ کنند.
فرهاد لشکر بلوکی توصیه کرد ،این افراد در روز عید فطر و روز های پس از آن به مصرف آب کافی توجه و از مصرف چای پر رنگ پرهیز کنند تا از اختلال در خواب جلوگیری شود.