وزارت محیط زیست، غذا و امور روستایی انگلیس پس از شش ماه، محدودیتهای ناشی از شیوع آنفولانزای پرندگان را لغو کرد و اجازه داد مرغداران بتوانند آنها را در محیط باز رها سازی کنند.
اکنون بخش عمده این محدودیتها لغو شده و مرغداران محلی میتوانند تخم مرغهای تولیدی از مراکز خود در محیط پرورشی باز را نیز که ۵۵ درصد تخم مرغهای تولیدی این کشور را شامل میشود به بازار عرضه کنند.
وزارت محیط زیست، غذا و امور روستایی انگلیس تاکید کرد: سایر اقدامات احتیاطی برای محافظت از گلههای طیور همچنان به قوت خود باقی است و پرورش دهندگان طیور در برخی مناطق همچنان با قرنطینه مواجه اند.
این شرایط همزمان با افزایش قیمت خوراک طیور موجب کمبود و گرانی کم سابقه گوشت مرغ و تخم مرغ در انگلیس شده است.