دو نماینده مجلس شورای اسلامی عملکرد برنامه های تلویزیون را در ماه مبارک رمضان امسال، مناسب این ایام و دارای مفاهیم معنوی و اخلاقی ارزیابی کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از روابط عمومی سیما؛ سید جلیل میرمحمدی میبدی نماینده تفت و میبد از استان یزد، عملکرد شبکه های تلویزیون در ماه مبارک رمضان را مطلوب و ارزشمند ارزیابی کرد و گفت: شبکه های تلویزیون با تهیه و تدارک ویژه برنامه های مناسب ماه رمضان، توانست حس و حال معنوی را در هنگامه سحر و افطار، برای روزه داران مهیا کند.
وی با اشاره به برنامه تاثیرگذار «زندگی پس از زندگی» که ویژه برنامه افطار شبکه چهار سیما بود، گفت: چنین برنامه هایی که بر مبنای واقعیت از زندگی مردم ساخته می شود می تواند در روشنگری حقایقی درخصوص خروج روح از جسم و زندگی پس از مرگ موثر باشد.
میرمحمدی میبدی افزود: در ایام ماه مبارک رمضان ساخت برنامهای درباره مفهوم تجربه مرگ موقت و یا به قولی «زندگی پس از زندگی» بسیار بجا بوده و تلویزیون را از قرار گرفتن بر ریل «ایدههای تکراری» نجات داده است. برنامهای که با سادهترین لوکیشن، توانست در ماه مبارک مخاطبان و بینندگان زیادی را همراه خود کند.
وی همچنین درباره سریال ها و مجموعه های نمایشی خاطرنشان کرد: سریال های ماه مبارک رمضان هم از سوژه های خوبی برخوردار بود.سریالی مثل «خوشنام» که داستان تحول یک جوان است و قصه و روایتی به نسبت گیرا دارد و توانسته است موافقان و طرفدارانی برای خود دست و پا کند. این سریال نشان می دهد انسان هر چقدر هم از مسیر و راه درست، دور شود می تواند در هر مقطعی برگردد و این تحول بسیار زیبا به تصویر درآمده است .
عباس گلرو نماینده سمنان نیز برنامه های سحر و افطار ماه مبارک رمضان را بسیار پرمحتوا و مطلوب ارزیابی کرد و گفت: «ماه من» از برنامه های سحری شبکه سه با بررسی مسائل دینی و فرهنگی در لحظات عرفانی سحرگاه حس و حال معنوی و عرفانی خاصی را در دل روزه داران و شب زنده داران ایجاد کرده است.
گلرو همچنین درباره برنامه «زندگی پس از زندگی» گفت: این برنامه روایت تجربهای از جنس متفاوت با همه چیزهایی را که انسان میتواند با تمام حواس خود درک کند، به خوبی روایت کرده است و کلیپ هایی از این برنامه هم که در فضای مجازی دیده شد که بازخورد خوبی داشت.
وی خاطرنشان کرد: برنامه سحرگاهی شبکه پنج با عنوان «قرار بهشت» که از گلزار شهدای بهشت فاطمه زهرا (س) پخش شد و همچنین برنامه افطاری «هیوا» که از کربلای معلی به روی آنتن رفت از جمله برنامه های دیدنی و دارای پیام های معنوی و اخلاقی ارزنده ای محسوب می شود.
نماینده سمنان همچنین از ابتکار شبکه سلامت درخصوص استفاده از مترجم ناشنوایان برای بهره مندی عزیزان کم شنوا و یا ناشنوا هم تقدیر کرد و گفت: ایده بسیار بجایی بود و با این اقدام، ناشنوایان و کم شنوایان هم توانسته اند از برکات ماه مبارک رمضان و ایام شب قدر بیشترین بهره را ببرند. این شبکه برای بهره وحظ معنوی ناشنوایان از لیالی قدر، مراسم شبهای احیا را از حرم امام رضا (ع) به صورت زنده و به صورت مناسب سازی شده برای این عزیزان پخش کرد.
وی همچنین بکارگیری و استفاده از جوانان را که در بحث های قرآنی و اعتقادی حرفی برای گفتن دارند از جمله مواردی عنوان کرد که رسانه ملی باید به آن بیشتر بهاء بدهد و در برنامه سازی ها به آن توجه ویژه کند.