محمدرضا فلاحتی: اگر میخواهیم با ارائه تسهیلات اشتغال محقق شود باید یک واحد کارگاهی تمام مؤلفههایی که در تولید اثر دارد را ایجاد کند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد،مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست سه جانبه گرایی (دولت، کارگر، کارفرما) شهرستان ابرکوه گفت: دغدغه اشتغال از سطح کلان کشور، استانی و شهرستانی وجود دارد.
فلاحتی با بیان اینکه در گذشته دولتها تسهیلات را به شکلهای مختلف جهت ایجاد اشتغال توزیع میکردند گفت: باوجود اینکه تسهیلات زیادی در این زمینه پرداخت شد، اما متاسفانه شاهد ایجاد اشتغال مناسبی نبودیم. با بررسیهایی که صورت گرفت، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به طرح زیست بوم ملی اشتغال رسید.
وی با بیان اینکه اگر میخواهیم اشتغال محقق شود باید یک واحد کارگاهی تمام مؤلفههایی که در تولید اثر دارد را ایجاد کند افزود: تامین مالی، زیرساخت، مسائل حقوقی، فناوری و بازاریابی فروش پنج مؤلفهای هستند که در زمینه ایجاد اشتغال باید به آنها توجه شود.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با تاکید بر اینکه اگر تمامی این مؤلفه وجود داشته باشد، خروجی آن اشتغال میشود تصریح کرد: در گذشته دولت فقط به مبحث تامین مالی میپرداخت و به زوایای دیگر توجهای نمیکرد و همین عامل باعث عدم ایجاد اشتغال مناسب در سطح کشور میشد.
وی ادامه داد: وجود زیرساخت هایی، چون آب، برق، گاز، زمین، توجه به بیمه کارگران، مالیات واحد تولیدی و فناوریهای مورد نیاز و در نهایت بازار هدف و فروش مسائلی است که باید مورد توجه قرار بگیرد تا شاهد ایجاد اشتغال باشیم.
محمدرضا فلاحتی عنوان کرد: نیروی انسانی که قصد شاغل شدن در یک واحد تولیدی را دارد توسط مراکز کاریابی شناسایی شده و مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی نیز آموزشهای لازم را به وی میدهند تا برای اشتغال آماده باشد.
وی سپس به طرح جوارکارگاهی اشاره کرد و خاطرنشان کرد: در این طرح افراد در کارگاهها توسط افراد با تجربه و یا مربیان متخصص مراکز آموزش فنی و حرفهای آموزشهای لازم را کسب میکنند و سپس در واحدهای تولیدی مشغول به فعالیت میشوند.