تلاش ۱۲ ساله پژوهشگران شرکتی دانش بنیان در اصفهان تولید ارقام جدید بذر هیبریدی به ثمر نشست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیرعامل این شرکت دانش بنیان مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان اصفهان، براساس آمار جهانی ایران رادر زمینه تولید انواع محصولات گلخانهای و فضای باز در ردیف دوم و ششم دنیا معرفی کرد و گفت: این درحالیست که بیش از ۹۰ درصد بذر این گونه محصولات از خارج از کشور وارد میشود.
مریم گل آبادی افزود: در پاسخ به این حلقه مهم کشاورزی نخبگان جوان دانش بنیان پس از سالها تحقیق و توسعه موفق به تولید بیش از ۲۰ نوع بذر هیبریدی در انواع مختلف خیار، گوجه فرنگی، فلفل گلخانهای و ... شدند.
وی، تولید انواع بذر هیبرید انواع ملون شامل خربزه، طالبی و هندوانه از دستاوردهای جدید این شرکت دانش بنیان بیان کرد و گفت: بذر هیبرید یا اصلاحی از تلاقی دادن دو مولد پدری ومادری حاصل میشود و خصوصیات تکمیل کننده هر دو مولد را دارد و عملکرد و کیفیت بالای محصول، یکنواختی در تولید و مقاوم به آفات و بیماری و تنوع زیاد در نوع محصول از مهمترین ویژگیهای بذرهای هیبرید است.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان اصفهان، ظرفیت تولید سالانه بذر هیبرید را در این مجموعه تولیدی را بیش از ۱۰۰ میلیون عدد بیان کرد و افزود: این درحالیست که در کشور سالانه به بیش از ۶۰۰ میلیون عدد بذر هیبرید گلخانهای نیاز است.