رئیس مجمع نمایندگان کارگران غیر ساختمانی گفت: ۸ هزار راننده تاکسی در صف بیمه تامین اجتماعی هستند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز قم،
فراهانی رئیس صنف انجمن صنف کفش ماشینی هم از عملکرد سازمان تامین اجتماعی در ارائه خدمات به بیمه شده گان انتقاد کرد و گفت: به صورت میانگین دستمزد یک کارگر از سه کارگر به حساب این سازمان واریز میشود، اما خدماتی که ارائه میکند مناسب نیست.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان هم پیگیری مطالبه ۳۰۰ راننده اتوبوس درون شهری بر انعقاد قرارداد بیمه تامین اجتماعی را از مصوبات این نشست اعلام کرد.
آقای وزیری راد قرارداد شرکتی این راننده گان را یک ماهه دانست و افزود: اینکه با یک نفر برای کار یک ماهه قرارداد بسته شود در حالی که بیست سال سابقه کار دارد نیاز به پیگیری ورفع شبهه است.
آقای پیری نماینده کارگران اتوبوسرانی هم خواستار پیگری، افزایش ساعات کاری، پایین بودن کیفیت خدمات، عملکرد سلیقهای شرکت طرف قرارداد شد.
تامین مسکن ارزان قیمت برای کارگران، ساماندهی کارگران غیر ایرانی، ایجاد تعاونی چند منظوره، ساماندهی ورزش کارگران، و ساماندهی شرکتهای تامین نیروی انسانی از موضوعاتی بود که در این نشست به ان اشاره شد.
استاندار هم در این نشست ضمن تاکید بر پیگیری مطالبات کارگران؛ توسعه و ساماندهی در تولید را نیازمند حضور فعال و با نشاط کارگر خواند.
اقای شاهچراغی با اشاره به افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران گفت: حمایتها از تولید کننده گان باید به گونهای باشد که این افزایش حقوق سبب تعدیل کارگران نشود.
وی تامین مسکن ارزان قیمت برای کارگران را از خواستههای به حق این قشر تاثیرگذار در جامعه دانست و از مدیران مرتبط خواست با حمایت استان این خواسته را پیگیری کنند.
۱۱ اردیبهشت سالروز جهانی کار و کارگر نامگذاری شده است.