مدیر جهاد کشاورزی بهار از افزایش حدود ۶۱ درصدی جوجه ریزی سال ۱۴۰۰ در واحدهای مرغ گوشتی نسبت به سال ۱۳۹۹ خبر داد.
وی افزود: این تعداد از جوجه ریزی مورد اشاره در واحدهای مرغداری شهرستان بهار منتج به تولید ۲۰ هزار و ۶۲۰ تن مرغ زنده معادل ۱۶ هزار ۵۲۰ تن مرغ گرم کشتار روز شده که به منظور تأمین نیاز بازار با نظارت کامل در بین فروشندگیهای مرغ شهرستان و استان منتخب توزیع شده است.
وی با بیان اینکه تمامی واحدهای مرغداری اقلام خوراکی مورد نیاز خود را با قیمت مصوب یارانه دار دریافت و ملزم به فروش مرغ زنده با قیمت ابلاغی بودهاند، افزود: در طول دوره زمانی سال گذشته بیش از ۲۳ هزار تن ذرت و بالغ بر ۱۱ هزار تن سویا یارانهای به مرغداران شهرستان بهار تخصیص یافته است.
اکبری با اشاره به اینکه یک کشتارگاه طیور در این شهرستان فعال است، تصریح کرد: در این مدت بیش از ۲۰ مورد بازرسی توسط کارشناسان این مدیریت از کشتار گاه طیور شهرستان صورت گرفته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار گفت: از ابتدای فروردین امسال نیز بیش از ۷۳۵ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای این شهرستان انجام شده است.
وی در پایان تصریح کرد: میزان تولید گوشت مرغ شهرستان نسبت به سال قبل ۱۱.۴ درصد افزایش داشته است، اما نسبت به برنامه برش جوجه رزی و تولید گوشت مرغ استان در برنامه کشوری ۶۱ درصد افزایش تولید در شهرستان صورت گرفته است.
۱۹ درصد تولید کل گوشت مرغ استان به شهرستان بهار میشود و در تولید گوشت مرغ رتبه نخست استان را دارد.