رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استاندر تحلیلهای انجامشده، حدود ۴۸ درصد از کل جرائم استان طی سال گذشته مربوط به کلاهبرداری اینترنتی: در تحلیلهای انجامشده، حدود ۴۸ درصد از کل جرائم استان در سال گذشته مربوط به کلاهبرداری اینترنتی بوده است.
او در تشریح این خبر با اشاره به کلاهبرداریهای صورت گرفته در سایتهای واسطهای خرید و فروش کالا که بیشترین آمار وقوع پروندهها را شامل میشود، بیان داشت: در تحلیلهای انجامشده، حدود ۴۸ درصد از کل جرائم استان طی سال گذشته مربوط به کلاهبرداری اینترنتی، ۲۲ درصد جرائم هتک حیثیت و نشر اکاذیب و ۱۶ درصد مربوط به برداشت غیرمجاز و ۱۴ درصد مربوط به دیگر جرایم بوده است.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان با اشاره به افزایش ۱۸ درصدی کشفیات جرایم سایبری سال گذشته نسبت به مدت مشابه در سال ۱۳۹۹ خاطرنشان کرد: اعتماد بیجای کاربران به افراد درج کننده آگهی در سایتهای واسطه و واریز پول به عنوان بیعانه قبل از رؤیت کالای خریداری شده و برداشت اینترنتی ناشی از دریافت پیامکهای جعلی سامانه ثنا قوۀ قضائیه، از مهمترین آسیبهای فضای مجازی در این مدت در استان مرکزی بوده که سعی شده با اقدامات رسانهای و پیشگیرانه آموزشهای عمومی به مردم به منظور کاهش این جرایم صورت پذیرد.
سرهنگ آنقی افزود: طی سال گذشته با سعی شبانه روزی و تحقیقات وسیع میدانی از سوی کارشناسان پلیس فتا در استان ۲۰ میلیارد ریال وجوه کلاهبرداری شده از شاکیان پروندههای سایبری به حساب آنان مرجوع شد.
وی در انتها بیان کرد: کارشناسان پلیس فتا در استان مرکزی به صورت شبانه روزی مهیای ارائه خدمات میباشند و مردم میتوانند در صورت احتیاج از طریق تماس با شماره ۰۹۶۳۸۰ از مشاوره کارشناسان مرکز فوریتهای سایبری برخوردار شوند.