بوی گل و گلاب، اردیبهشت هر سال، گردشگران زیادی را به سمت باغهای گل محمدی یا سرخ می کشاند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، مدیرکل جهاد کشاورزی استان مازندران گفت: سطح زیر کشت و تولید در استان دویست هکتار میباشد که ۵۰ هکتار بر سطح زیر کشت امسال افزوده می شود.
عنایتی افزود: گل محمدی از محصولی کم آب بر است و میتوان در مناطق شیب دار مقرون به صرفه باشد.
وی، یکی از ویژگیهای مهم و استثنایی منطقه مازندران که در کشور بینظیر است را شرایط اقلیم اختلاف ارتفاع از سطح دریا در مناطق تولید گل محمدی این استان دانست.
به گفته مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران، فصل برداشت در مناطق مختلف استان مازندران از اواسط فروردین تا اوایل مرداد ادامه دارد و نزدیک به ۱۰۰۰ نفر روز کارگر گلچین در طول فصل برداشت، فعالیت دارند
عنایتی بیان داشت: اسانس بالای گل محمدی از باغهای گل محمدی شهرستان بابل روستای الله رودبار بدست میآید حدود ۱۸ درصد است که نورم جهانی را داشته ومورد تایید میباشد.
گزارش از نادر گنجیان مقدم