دادستان کرمانشاه: امسال ۲۵۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی استان سند کاداستری میگیرند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،
وی افزود: این در حالی است که در ۱۰ سال قبلتر و از آغاز سال ۱۳۸۹ تا پایان سال ۱۳۹۸ این تعداد ۶۲۵ مورد و اراضی اعاده شده به میزان ۱۶۴/۷۲۶ هکتار بوده است و بنابراین میزان اراضی اعاده شده در دو سال اخیر بیشتر از ۱۰ سال ماقبل بوده است.
کرمی گفت: همچنین در دوسال گذشته میزان رفع تصرف و اعاده اراضی ملی و منابع طبیعی در حوزه منابع طبیعی ۷۶۵ هکتار، در حوزه محیط زیست ۵۶ هکتار، در زمینه اموال دولتی (مربوط به راه و شهرسازی) ۹۵ هکتار و در حوزه اراضی حریم رودخانه ۳۵ هکتار بوده است.
دادستان کرمانشاه خاطرنشان کرد: علاوه بر رفع تصرفات صورت گرفته شده به منظور صیانت از منابع آبی، شرکت آب منطقهای استان موظف شده که با اتخاذ تدابیر ویژه و پیشگیرانه از طریق تشدید نظارت ها، تشکیل گشتهای مشترک، مشارکت مردم بر پایه سیاستهای مشارکتی و... نسبت به انسداد چاههای غیر مجاز، جلوگیری از تجاوز به حریم و بستر رودخانهها و اقدام به کشتهای پُر آب اقدام کند.
وی به وضعیت اجرای طرح کاداستر در استان هم گریزی زد و گفت: علاوه بر موارد فوق در دو سال گذشته اجرای طرح کاداستر نیز به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت که علیرغم اینکه تا قبل از سال ۱۳۹۹ با گذشت بیش از سه سال از اتمام مهلت مقرر در قانون، وضعیت اجرای برنامه کاداستر در استان حدود ده درصد بوده، اما طی دوسال اخیر طبق برآوردها این مقدار در حوزه اراضی دولتی و منابع طبیعی به بیش از ۹۰ درصد رسیده و مقرر گردیده که ۱۰ درصد باقیمانده نیز تا پایان خرداد ماه سال جاری اجرائی شود.
کرمی افزود: با توجه به اینکه اجرای دقیق و سریع قانون کاداستر اراضی کشاورزی به یک مدیریت مناسبی در حوزه زمین، خاک و آب منجر میشود و ضمن اینکه امنیت غذایی را تامین میکند و انگیزه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی را بالا میبرد و با عنایت به اینکه سالانه امکان صدور اسناد کاداستری اراضی کشاورزی به میزان ۲۵۰ هزار هکتار میباشد، لذا اجرای حدنگاری اراضی کشاورزی در سال جاری نیز به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته است.