معاون وزیر کشور گفت: در نمایشگاه قرآن، مجموعهای اندیشمند و مبتکر که ابعاد دینی جامعه را مطابق با نیازهای انسانی تشریح و در قالب مدلهای امروزی جهان بشری ارائه کرده است، مشاهده کردم.
وی با قدردانی از تلاش دست اندرکاران نمایشگاه برای نشان دادن ابعاد گسترده سعادت بشر در قالب دین در بطن زندگی اجتماعی ادامه داد: تشریح مبانی یکی از ضروریاتی بود که من در این نمایشگاه دیدم.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: ایران بهعنوان امالقرآی جهان اسلام که میراثی بزرگ دارد، باید بتواند مدل درست خود را ارائه کند. شرق که با همه ایدههای باطلش از بین رفت و غرب و نظام امپریالیستی هم نشان داد قابلیت اداره جهان را ندارد و بهجز ازهم گسیختن خانوادهها و محو اخلاق و ابعاد انسانی نتیجه دیگری نداشته است.
عباسی افزود: در این زمان بارقهای با عنوان جمهوری اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) و تمدن انقلاب برای اندیشمندان دانشگاهی، نویدی است که با دست پر میتواند با دنیا صحبت کند. ما برای این کار گفتمان و مدل داریم و میتوانیم آن را اجرا کنیم.
وی اضافه کرد: نمایشگاه قرآن، ترسیم کلان این مدل و فعالیت بود و باید تکمیل شود. دستورات اسلامی عمیق و قوی است و حتما باید بیشتر روی آن کار شود.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: وقتی یک کار خوب انجام میشود همه ارکان نظام باید کمک کنند. همه ارکان دولت سیزدهم از جمله وزارت کشور و سازمان امور اجتماعی کشور که وظیفه سیاستگذاری، نظارت و حمایت از این بخش دارند، خود را ملزم میدانند تا تسهیلگر امور باشند و در یک همافزایی قوی فعالیتها را در آینده به جلو ببرند.
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم با شعار «قرآن کتاب امید و آرامش» از ۲۷ فروردین تا ۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی (ره) در حال برگزاری است.