رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران: کشت قراردادی مرکبات و کیوی در دستورکار است تا بتوانیم با اجرای این طرح، مشکلات باغداران حل شود.
حسن عنایتی افزود: آمادگی داریم جلسات مشترک و تخصصیتر برای رفع مشکلات و پیگیری مسایل نظام صنفی کشاورزی برگزار کنیم تا نگرانیهای اعضای نظام صنفی برطرف شود.
عنایتی افزود: در صدد هستیم منابع مالی پیمانکاران بذر به موقع در اختیار آنان قرار گیرد تا مشکلات موجود در این زمینه رفع شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: کشت قراردادی مرکبات و کیوی در دستورکار است تا بتوانیم با اجرای کشت قراردادی مشکلات باغداران حل شود.
زارعی افزود: نظام صنفی کشاورزی مازندران بزرگترین نظام صنفی است و حدود ۶۰ درصد جمعیت استان در حوزه کشاورزی فعالیت دارند و اقدامات استان در حوزه کشاورزی باید به تشکلها و اتحادیههای مربوطه واگذار شود.
عضو خانه ملت ادامه داد: سیاستگذاریهای کلان استان باید بر محور کشاورزی باشد و همه امکانات و زیرساختهای استان باید در اختیار کشاورزی قرار گیرد و از این طریق میتوانیم ضریب کشت را دو برابر کرده و تولیدات کشاورزی استان را افزایش دهیم.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجموعه استانداری و دستگاههای اجرایی استان، صداوسیما و منابع مالی و اعتباری باید به سمت کشاورزی سوق پیدا کنند و توجه و اهتمام جدی به کشاورزی داشته باشند چرا که مازندران بر پایه کشاورزی میچرخد.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با درآمدهای اقتصادی که از حوزه کشاورزی بدست میآید میتوان استان را از اعتبارات ملی بی نیاز کرد، ادامه داد: استاندار و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی باید کشاورزی را اولویت خود قرار دهند و کشاورزان مازندرانی باید ثروتمندترین اقشار جامعه باشند.
زارعی تاکید کرد: سرمایهگذاریها باید به سمت کشاورزی هدایت شوند و تعیین سرنوشت و سیاستگذاری حوزه کشاورزی باید به دست تشکلها و اتحادیههای کشاورزی باشد.
رئیس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی کشور هم در نشست مشترک با مسوولان جهاد کشاورزی مازندران گفت: در شرایطی قرار داریم که امنیت غذایی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و برگزاری قرارگاه امنیت غذایی در وزارت جهاد کشاورزی نشان دهنده اهمیت به تولید محصولات کشاورزی است.
پیشه ور افزود: با توجه به اینکه مازندران قطب کشاورزی کشور است و سنددار کردن کشاورزی مورد توجه است، امیدواریم در آینده در تامین غذا دچار مشکل نشویم و اراضی کشاورزی از چرخه تولید خارج نشود.
رییس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران نیز با بیان اینکه تاکنون ۸۰ هزار بهره بردار از طریق نظام صنفی کشاورزی مازندران ساماندهی شدند، گفت: سال ۸۰،در قانون مصوب شد وزیر جهاد کشاورزی عضو هیات عالی نظارت بر اصناف باشد و مکلف شد نظام صنفی کارهای کشاورزی و منابع طبیعی کشور را تشکیل دهد.
خاکزاد ادامه داد: اولین نظام صنفی در سطح شهرستان از سوی وزارت جهاد کشاورزی استقرار پیدا کرد و بخشی از وظایف نظام صنفی کشاورزی به نظام مهندسی و نظام دامپزشکی داده شد.
وی تصریح کرد: در سال ۹۷ آیین نامه جدید نظام صنفی کشاورزی مطابق نظام صنفی شکل گرفت.
خاکزاد اظهار کرد: همه شهرستانها دفاتر دارند و شهرستانهایی که عضویت کمتری دارند از تعاون روستایی میخواهیم اتاقی را برای فعالیت در اختیار قرار دهند.