رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: لازم است که خیرین آموزش عالی نه تنها در حوزه ساخت خوابگاهها و ساختمان دانشکدهها بلکه در حوزه چرخه فناوری نیز کمک کنند.
وی افزود: درحال حاضر ۹ هزار و ۵۰۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه بومی هستند و ۴ هزار و ۵۰۰ دانشجو خوابگاهی هستند که از این تعداد حدود ۲ هراز و ۳۰۰ دانشجو در خوابگاههای کارشناسی و ۲ هزار و ۲۰۰ دانشجو در خوابگاههای تحصیلات تکمیلی اسکان دارند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: خوابگاه جدید این دانشگاه با ظرفیت حدود ۴۵۰ دانشجو به همت یکی از خیرین آقای ناصر الاسلامی راه اندازی شد که نیاز به تجهیزات دارد و امیدواریم با کمک خیرین امکان حضور دانشجویان را در این خوابگاه فراهم کنیم.
دکتر قدسی پور عنوان کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر ۳۱۲ شرکت دانش بنیان و توان بالایی در زمینه رشتههای نوظهور دارد چراکه این دانشگاه یکی از قطبهای مهم تولید علم و فناوری کشور در سطح تحصیلات تکمیلی بشمار میرود.
وی عنوان کرد: باتوجه به ظرفیبت علمی و فناورانه این دانشگاه میتوان گفت که سرمایه گذاری در این دانشگاه منجر به شکوفایی نخبگی در کشور خواهد شد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: پس از اعلام ستاد مقابله با کرونا اکنون کلاسهای درس این دانشگاه به صورت ۱۰۰ درصد حضوری برگزار میشود.
دکتر قدسی پور تاکید کرد: برخی از خوابگاههای این دانشگاه حدود ۲ سال بود خالی بودند که باید زیرساختهای این خوابگاهها بازسازی و نوسازی شود بنابراین لازم است در این زمینه هم دولت و هم خیرین به دانشگاه کمک کنند.
آقای سید سلمان نورآذر مشاور رئیس دانشگاه در امور خیرین نیز در این مراسم به نقش خیرین در توسعه و رشد علم و فناوری در کشور اشاره کرد و گفت: از همه خیرینی که در این حوزه فعالیت میکنند تشکر و قدردانی میکنم و امیدوارم که با کمک این عزیزان شاهد رفع مشکلات دانشگاهها در زمینههای مختلف باشیم.