در آیینی از ثبت دو غذای محلی شهر نیک آباد جرقویه به عنوان آثار ملی ناملموس رونمایی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ علیرضا ایزدی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان در این آیین گفت: فرهنگها و آداب و رسوم ایرانی به شکل جدایی ناپذیری در باورهای دینی مردم آمیخته شده است که میتوان به عنوان یک نقطه قوت در رشد فرهنگی جامعه از آن بهره برد.
در این آیین از ثبت ملی دو غذای سنتی شهر نیک آباد با نامهای گندم پلو و آش تُرشی که به طور خاص در ماه مبارک رمضان تهیه و استفاده میشود رونمایی شد.
گندم پلو به شماره ۲۲۷۷ و آش ترشی به شماره ۲۲۷۶ در فهرست میراث فرهنگی ناملموس به ثبت رسیده است.
شهر نیک آباد با حدود ۶ هزار نفر جمعیت مرکز شهرستان جرقویه و در فاصله ۷۰ کیلومتری جنوب شرق مرکز استان قرار دارد.