کنگره شهدای فرهنگی و دانشآموز عشایر سراسر کشور، ۲۱ اردیبهشت در حرم مطهر حضرت احمدبن موسی، شاهچراغ (ع) برگزار میشود.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری شیراز افزود: نگاه دولت، نگاهی فرهنگی است و همه مدیران دستگاههای اجرایی وظیفه داریم در شرایط فعلی و با پرهیز از اقدامات جزیرهای، در مباحث برگزاری یادوارههای مختلف شهدا، تمام قد حمایت کرده و در زمینه پاسداشت شهدا و تبیین فرهنگ ایثار و شهادت تلاش کنیم.
او با تاکید بر اینکه اینگونه یادوارهها باید محفلی برای تبیین راه و سیره شهدا قرار گیرد تا نسل حاضر بتوانند با فرهنگ ایثار و شهادت آشنا شوند، تصریح کرد: دلاوری، حقطلبی، شجاعت مثال زدنی، ظلم ستیزی و ولایتپذیری از ویژگیهای بارز عشایر به عنوان ذخایر انقلاب به شمار میرود.
طاهری با گرامیداشت یاد و خاطره اولین شهیده زن انقلاب بانو باختر بیگلری، از عشایر شهرستان لار، تاکید کرد: همه ما در آگاهی بخشی و معرفی درخور شأن شهدا قصور داشتهایم و از صدا و سیمای مرکز فارس، شهرداری شیراز و تمام دستگاههای اجرایی شهرستان انتظار میرود در زمینه آگاهی بخشی، اطلاع رسانی و تبلیغ این کنگره بزرگ ملی، از تمام ظرفیتهای موجود بهره گیرند چرا که بنا بر تأکیدات استاندار فارس، عملکرد دستگاههای اجرایی شهرستان در برگزاری این رویداد ملی ارزیابی خواهند شد.
سرهنگ شکوهی، فرمانده سپاه عشایر فارس هم در این نشست با بیان اینکه افتخار داریم در جلسهای که متعلق و متصل به شهداست حضور پیدا کنیم، گفت: درخت تنومند انقلاب اسلامی، با خون شهدا آبیاری شده است و بی شک برگزاری یادوارههای شهدا، خون تازهای در کالبد جامعه خواهد دمید.
او خاطرنشان کرد: جامعه بزرگ عشایر کشور ۱۰ هزار شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است که از این میان ۲۰۰۰ شهید متعلق به استان فارس است که ۳۴۰ شهید دانشآموز و ۷۰ شهید فرهنگی در این میان جلوه گری میکنند.
فرمانده سپاه عشایر فارس، افزود: دبیرستان عشایری شهید بهشتی شیراز که چهرههای برجستهای، چون دکتر ملک حسینی، از دانش آموختگان آن هستند، افتخاری برای استان و کشور به شمار میروند که ۸۵۰ رزمنده، ۹۲ شهید، ۷۵ جانباز و ۲۲ آزاده نخبه دانش آموز را به انقلاب اسلامی تقدیم کرده است.
کنگره شهدای فرهنگی و دانشآموز عشایر سراسر کشور، ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ با محوریت سپاه عشایر فارس، در حرم مطهر حضرت احمدبن موسی، شاهچراغ (ع) برگزار میشود.