رامون مدرو استاد دانشگاه از ونزوئلا در آستانه روز قدس گفت : هولوکاست، جنایت رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین است
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، رامون مدرو استاد دانشگاه از ونزوئلا در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما با تشکیک درباره روایت صهیونیستها از نسل کشی یهودیان تصریح کرد: آیا آن چه را که از سال ۱۹۴۸ تاکنون علیه فلسطینیان روی داده است نمیتوان هولوکاست تلقی کرد؟
وی هولوکاست را تفسیری دانست که در نهایت به باج خواهی تبدیل شد؛ باج خواهی که در برابر واقعیتی تاریخی نیست.
وی با اشاره به اختلاف نظر درباره آمار یهودیان کشته شده در سالهای ۱۹۳۳ تا ۱۹۴۵ گفت: تعریف آن وقایع غم انگیز به عنوان «هولوکاست» به وضوح، دستکاری یا بهره برداری احساسی از رویدادهای تاریخی است و برنامه ژئوپلیتیکی سلطه را که از جانب صهیونیستها در زمان کنونی و در سالهای آینده استفاده میکنند، پنهان میکند.
آقای مدرو افزود: متأسفانه، فقط این هولوکاست در رسانهها غالب شده است و خبری از وقایع مشابه دیگر نیست مانند نسل کشی امپراتوری اسپانیا در پی حمله به ابیایالا در سال ۱۴۹۲، بیش از ۱۳ میلیون عرب در جنگهای ۲۵ سال گذشته، مرگ ۲۶ میلیون روس یا کشته شدن ۶ میلیون لهستانی در جنگ جهانی دوم که همه اینها را میتوان هولوکاست در نظر گرفت.
استاد دانشگاه ونزوئلایی گفت: کسانی از ما را که جرأت زیر سوال بردن هولوکاست، جعلی بودن و تبیین اهداف آن را داشته باشیم به یهودستیزی متهم میکنند، اما این هم موضوع مسخره بزرگ دیگری است که بخشی از همان روایت سیاسی را کامل میکند.
وی افزود: فقط یهودیان نبودند که آزار و اذیت شده باشند؛ فاشیسم آلمان با کمونیست ها، شاهدان یهوه، همجنس گرایان، افراد ناتوان جسمی - ذهنی، کولیها و سیاه پوستان نیز مخالف بودند و آنان را شکنجه کردند و به قتل رساندند که در واقع، جنگ علیه مطرودان جامعه بود.
آقای مدرو گفت: این موضع، انکار یا بی احترامی به این کشتهها نیست؛ ما میدانیم که یهودیان نیز مانند همه قربانیان جنگ، محترم اند و منتد پستی، رذالت و بی عدالتی در کشتار آنان هستیم؛ زیرا آنان قربانی شدند.
استاد دانشگاه ونزوئلایی تصریح کرد: معتقدیم جریانی که از مرگ میلیونها نفر از کشتههای آن دوره سود برده و بهرهبرداری تجاری کرده، صهیونیسم اسرائیلی - آمریکایی است که این فاجعه را به عملیات ایدئولوژیک مبتذلی تبدیل کرد.
وی افزود: ساخت این ایدئولوژی پس از جنگ شش روزه در ژوئن ۱۹۶۷ اتفاق افتاد که در آن مقطع، شرایط ژئوپلیتیکی برای نهادینه سازی معرفتی و ذهنی صنعت هولوکاست فراهم و این مفهوم از طریق رسانههای آمریکایی مطرح شد.
آقای مدرو گفت: در آن دوره، اتحاد ناگسستنی میان ایالات متحده و رژیم صهیونیستی شکل گرفت و بعدها با الحاق عربستان سعودی به اتحادی سه گانه تبدیل شد.
استاد دانشگاه ونزوئلایی افزود: این اصل به سرعت به سلاحی قدرتمند تبدیل و به دقت طراحی و ساخته شد که حاوی تمام اصولی است که صهیونیسم را تعریف میکند.
وی گفت: روایت هولوکاست، جنگ پیشگیرانه علیه اعراب و اشغال فلسطین را توجیه میکرد و رژیم صهیونیستی این روایت را با خون و آتش تحمیل کرد تا به طور مصنوعی، تصویری از آسیبپذیری بسازد تا برای آنان نوعی مصونیت و وجاهت ایجاد کند.