امسال ۲۲۰ هکتار از مزارع شهرستان همدان زیر کشت محصول کلزا رفته است که پیش بینی میشود تا پایان فصل برداشت ۳۸۰ تن کلزا از مزارع برداشت شود.
احمد قدیمی افزود: این بحرانهای آبی، کشاورزان را بر آن داشته است که با کشت محصولات جایگزین علاوه بر حفظ تنوع محصولات، صرفه جویی قابل توجهی نیز در مصرف آب داشته باشند.
وی تصریح کرد: تحقیقات نشان میدهد که دانه کلزا ۳۰ تا ۴۰ درصد روغن و کنجاله آن حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد پروتئین دارد. این محصول به عنوان یک محصول کم آب بر میتواند جایگزین مناسبی برای کشت محصولات پر آب بری همچون سیب زمینی شود.