یکی از آدابی که در مناسبتهای مذهبی به ویژه در ماه مبارک رمضان و ماه محرم مرسوم است، پخت غذای نذری است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، جمعی از جوانان خیر مهریزی در ماه مهمانی خدا و شبهای قدر اقدام به پخت غذای نذری در وعده سحری کردند.
هرسال شب بیست و سوم دو هزار پرس غذای گرم به همت جوانان طبخ و توزیع میشود.
جونان مهریزی سنت ارزشمند اطعام را از مولای مهربانیها حضرت علی (ع) آموختند.
در این ایام عاشقان اهل بیت (ع) برای برآوردن حاجات خود اقدام به اعمال خیرخواهانه میکنند تا بتوانند در ضیافت بزرگ الهی شریک باشند.