.۱۰۰ درصد روغنهای خوراکی تولیدی نیشابور استاندارد است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، سرپرست معاونت غذا و دارو نیشابور گفت: در نمونه برداریهای صورت گرفته
دکتر مجید خجسته پور با اشاره به علت اهمیت میزان اسید چرب در روغنهای مورد استفاده خانوار افزود: در استاندارد ملی شماره ۹۱۳۱ حد مجاز درصد اسیدهای چرب ترانس در روغن مصرف خانوار حداکثر ۲ است.
وی گفت: شهروندان هنگام تهیه محصولات غذایی باید به برچسب خوراکی آن توجه کنند و با توجه به نشانگر رنگی درج شده بر روی محصول (که راهنمای شاخصهای مهم و تأثیر گذار انرژی، قند، چربی و نمک در سه رنگ قرمز، نارنجی و سبز است) برای به انتخاب محصول غذایی سالم اقدام کنند.
اسیدهای چرب جزء اصلی تشکیل دهنده روغنها و چربیها است و به سه دسته اشباع، غیراشباع با یک باند دوگانه و غیر اشباع با چند باند دوگانه تقسیم میشوند.
چربیهای اشباع و ترانس در این میان مضر هستند و مصرف زیاد این چربیها باعث افزایش کلسترول میشود و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را بالا میبرد.