قرارداد واگذاری طرح های گردشگری تنگ گنجه ای، تنگ تامرادی و باغ فردوس باید بررسی و پیگیری شود.
آقای عسکری با بیان اینکه این طرح ها حدود چهار سال است که در اختیار سرمایه گذاران قرار دارد افزود: این طرح ها در سال ۱۳۹۶ براساس قرارداد به سرمایه گذاران واگذار شد ولی تا کنون این سرمایهگذاران به تعهدات خود عمل نکردند و از امکانات دولتی این طرح ها کسب درآمد میکنند.
وی به طرح تله کابین یاسوج هم اشاره کرد و گفت: این طرح قرار بود ۱۵۰ نفر اشتغال زایی ایجاد کند و در حال حاضر مشکل عمده این طرح دریافت تسهیلات برای اجرا است.
عسکری با بیان اینکه سرمایهگذار این طرح تجهیزات لازم برای اجرای طرح را خریداری کرد افزود: ضرورت دارد دستگاههای مربوطه برای اجرای این طرح، با سرمایه گذار همکاری کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی هم در این جلسه به واگذاری ۳ طرح گردشگری تنگ گنجه ای، تنگتامرادی و باغ فردوس گچساران اشاره کرد و گفت: واگذاری این طرح ها به سرمایه گذاران ایراد قانونی دارد زیرا این طرح ها در ابتدا باید مالکیت آنها محرز شود.
آقای طالب پور به مشکلات واگذاری این طرح ها هم اشاره کرد و افزود: سرمایهگذاران خود را مالک این طرحها میدانند و خودسرانه عمل می کنند.
وی همچنین به عملکرد سرمایهگذاران در این طرح ها اشاره کرد و گفت: سرمایه گذاران به هیچ کدام از تعهدات خود عمل نکردند و همان سازه ها و تجهیزاتی که اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری برای ساخت این اماکن گردشگری استفاده کرد را با وضعیت مستهلک تری در پایان قرارداد به این اداره کل تحویل می دهند.
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی همچنین به طرح تله کابین یاسوج اشاره کرد و گفت: بررسی ها نشان می دهد که سرمایه گذار این طرح عزم جدی برای اجرای کار را ندارد.
طالب پور افزود: سرمایه گذار برای اجرای طرح تله کابین یاسوج، باید بیش از ۶۰ میلیارد تومان آورده داشته باشد.
وی همچنین اضافه کرد: نباید طرحی به این مهمی را معطل سرمایه گذار کرد و باید زمان مشخصی را برای تعیین تکلیف این طرح توسط سرمایهگذار تعیین و در صورت اجرا نشدن قرارداد آن را فسخ کرد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه هم در این جلسه گفت: سرمایه گذار طرح تله کابین در چهار سال گذشته حدود ۵ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کرد ولی تاکنون هیچ فعالیت مفیدی در آبشار یاسوج انجام نداده است.
شهابی نسب به قرارداد طرح های گردشگری تنگ تامرادی، تنگ گنجه ای در بویراحمد و باغ فردوس در گچساران اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه قرارداد این طرح ها طی یک دوره ۱۹ ساله است و سرمایهگذاران طی این مدت هیچ طرح رفاهی، تفریحی، گردشگری و توریستی در این اماکن گردشگری ایجاد نکردند و باید هرچه سریعتر قرار داد این طرحها فسخ شود.
وی گفت: سرمایه گذاران این طرحهای گردشگری عملاً دستگاههای دولتی را با این قراردادها فریب دادند و با این روند حق بهره برداری از این سه منطقه گردشگری را ندارند.