مشکل کم آبی بدن در فصول گرم سال و البته ماه مبارک رمضان اهمیت دارد و در چنین شرایطی توصیه میشود غذاهای غنی از آب و همچنین آب بیشتری مصرف کنيم.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، در ماه مبارک رمضان و شرایط کمآبی بدن در فاصله سحر تا افطار، لازم است که مراقبت بیشتری از رژیمغذایی انجام شود. نوشیدن آب کافی (حداقل ۸ لیوان آب در روز) برای هیدراته ماندن توصیه میشود. گاهی اوقات فقط نوشیدن آب کافی نیست و باید از غذاهای غنی از آب نیز استفاده کرد که شامل غذاهایی مانند هندوانه، گوجهفرنگی، خیار و موارد دیگر است.
در ذیل برخی از این موادغذایی برای جلوگیری از کمآبی بدن توصیه شده است.
سیب
سیب حدود ۸۰ درصد آب دارد و سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است و البته باعث تسریع متابولیسم میشود همچنین به حفظ سلامت قلب نیز کمک میکند.
گوجه فرنگی
گوجه فرنگی حدود ۹۰ درصد آب دارد و سرشار از ویتامین A است و خطر ابتلا به فشار خون را کاهش میدهد، بینایی را بهبود میبخشد و برای حفظ سلامت پوست موثر است.
خیار
خیار سرشار از آب است و حدود ۹۰ درصد آب دارد. حاوی پتاسیم است و میتواند از گرمازدگی نیز جلوگیری کند. خیار برای مغز نیز مفید است. در واقع، خیار حاوی یک عنصر ضد التهابی به نام «فیستین» است و به عملکرد بهتر مغز کمک میکند.
هندوانه
هندوانه میوه بسیار خوشمزه و یکی از محبوبترین میوهها در فصل گرم است. هندوانه ۹۰ درصد آب دارد همچنین به پیشگیری از بیماریهای قلبی کمک میکند.
توت فرنگی
توتفرنگی سرشار از آب است و حدود ۹۰ درصد آب دارد. سرشار از فیبر، ویتامین سی (C)، فولات و منگنز است. همچنین دارای خواص آنتیاکسیدانی است که به مبارزه با بیماریهایی مانند دیابت، سرطان و مشکلات قلبی کمک میکند.
قارچ
قارچ منبع خوبی از مواد مغذی مانند ویتامین ب دو (B ۲) و دی (D) همچنین حاوی حدود ۹۰ درصد آب است و به کاهش خستگی کمک میکند.