در ماه مبارک رمضان، برای تامین عناصر مغذی مورد نیاز بدن و جبران کاهش مصرف آب باید از غذاهایی استفاده شود که بتواند رطوبت بدن را حفظ کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ وعده غذایی سحر یکی از اصلیترین وعدههای غذایی است که برای مقابله با تشنگی و گرسنگی در طول روز، نباید از آن غافل شد.
تخم مرغ حاوی پروتئین، ویتامین و مواد مغذی است که موجب احساس سیری میشود، میتوان آن را به صورت آب پز یا نیمرو مصرف کرد و هر دو نوع آن، پروتئین لازم و احساس سیری را ایجاد میکند.
لوبیا
حبوبات حاوی پروتئین هستند، و کمک میکنند که انسانتا حد ممکن سیر شوید؛ زیرا معده برای هضم آنها به مدت زمان بیشتری نیاز دارد. پروتئین همچنین برای متعادل سازی سطح قند خون مؤثر است.
جو دوسر
جو دو سر غنی از پروتئین است که در ساعات روزه داری انرژی، موجب احساس سیری بیشتری میشود.
میوهها و سبزیها
میوهها و سبزیها مانند هندوانه، توت فرنگی، هلو، پرتقال، گوجه فرنگی، خیار، کاهو، اسفناج و کرفس سرشار از مواد معدنی و ویتامینهایی هستند که انرژی بدن را تامین و آن را مرطوب نگه میدارند.
آجیل
آجیل سرشار از آنتی اکسیدان است که از قلب محافظت و سلامت آن را تقویت میکند، خطر ابتلا به سرطان و بیماریهای مختلف را کاهش میدهد و همچنین حاوی چربیهای سالم است که احساس سیری به فرد میدهد.
ماست
ماست از گزینههای سالم مهم در وعده غذایی سحری است، زیرا حاوی مواد مغذی بسیاری مانند پروتئین، کلسیم، ید، ویتامینهای گروه B و مایعات است که به تازه ماندن و حفظ رطوبت بدن کمک میکند.