مردم گوشتی خریداری کنند که برچسب و مهر دامپزشکی داشته باشد.
علیرضا ادیبان افزود: بیماری تب کریمه کنگو برای کسانی که بصورت غیرمجاز گوشت خریداری میکنند، تهدید کننده است، زیرا لاشه دام در کشتارگاهها فرآیند پیش سرد را میگذرانند و در این فرآیند تحت جمود نعشی عامل میکروبی و بیماری زا از بین میرود، ولی در کشتار غیرمجاز این فرآیند انجام نشده و اگر لاشه مشکل داشته باشد، سلامت خانواده به خطر میافتد.
وی گفت: سالیان طولانی است که مرغها بصورت بسته بندی نایلونی یا به صورت قطعه بندی عرضه میشوند و مردم باید به هویت کالا، تاریخ تولید و انقضاء و …، دقت و سپس خرید کنند.
دکتر علیرضا ادیبان، زنجیره تولید تا عرضه فرآوردههای پروتئینی را شبانه روز، زیر ذره بین کارشناسان نظارتی دامپزشکی و در مناسبتهای مختلف ملی و مذهبی هم نظارتها را تشدید شده بیان کرد و افزود: امسال به واسطه پیوستگی عید باستانی نوروز و ماه مبارک رمضان، یکی از طولانیترین طرحهای تشدید کنترل و نظارتهای بهداشتی دامپزشکی به منظور دستیابی به اهداف والای سازمان دامپزشکی کشور، به مدت ۶۰ روز به مرحله اجرا درآمده است.
وی گفت: این طرح ملی از ١۴ اسفند ماه ۱۴۰۰ آغاز و تا نیمه اردیبهشت ماه سال جاری ادامه خواهد داشت و ما در استان پهناور اصفهان به عنوان یکی از قطبهای تولید فرآوردههای دامی در کشور، ۶٧ اکیپ ثابت و سیار از کارشناسان شبکههای دامپزشکی شهرستانها را به منظور اجرای بهتر و موثرتر طرح تشدید نظارت ساماندهی کرده ایم.
ادیبان در خصوص دستاوردها و نتایج این طرح ملی در استان بیان کرد: از زمان شروع این طرح تا ٢۶ فروردین ماه ۱۴۰۱ نزدیک به ٢٣٨ هزار رأس گوسفند و بز، ٨ هزار و ۶٧٧ راس گاو گوساله و گاومیش، ٢۵٩ نفر شتر و ١٠ میلیون و ٢٠٠ هزار قطعه طیور در کشتارگاههای استان تحت نظارتهای شرعی و بهداشتی ذبح شده است.