برداشت جو از ۶۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان خوروبیابانک آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اصفهان؛ سرپرست جهاد کشاورزی خوروبیابانک، متوسطِ برداشتِ جو را سه و نیم تُن در هکتار عنوان کرد و پیش بینی کرد بیش از دو هزار تن محصول برداشت شود.
ابوالقاسم جعفری افزود: یوسف، گوهران و بومی از انواعِ جوی کشت شده در این شهرستان است.
برداشت جو در شهرستان خوروبیابانک از اواخر فروردین آغاز میشود و تا نیمه اردیبهشت ادامه دارد.
شهرستان خوروبیابانک، دو هزار و ۸۰۰ هکتار زمین و باغ کشاورزی دارد.