بازرس کل ویژه خوزستان گفت: بازرسی سعی دارد تسهیلگر باشد و با شناسایی آسیبها و نقاط چالشی بهرهوری در صنعت برق را افزایش دهد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز خوزستان، محمد آقاجری امروز در جلسه معارفه هیئتهای بازرسی سد و نیروگاه سازمان آب و برق و شرکت برق منطقهای، با اشاره به نقش مهم این ۲ سازمان در عرصه ملی و استانی گفت: نظر به نامگذاری امسال به عنوان «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین»، یکی از حوزههایی که در رونق تولید و ثبات تولید در نتیجه اشتغالزایی نقش اساسی دارد، صنعت برق است.
وی افزود: میزان قابل توجهی از برق کشور در خوزستان تولید میشود و از طرفی وجود صنایع و کارخانههای مهمی مانند پتروشیمیها، فولاد، سیمان، نفت و ... در استان نقش صنعت برق را دو چندان میکند.
آقاجری با اشاره به اینکه بحث مدیریت تولید، انتقال و توزیع برق برای ما به عنوان عالیترین دستگاه نظارت استان از حساسیت ویژهای برخوردار است، ادامه داد: علاوه بر آن شرایط اقلیمی و گرمای هوا، ارزش ثبات و پایداری برق در استان جهت فعالیت مستمر وسایل سرمایشی برای مردم خوزستان این حساسیت را دوچندان کرده است.
بازرس کل ویژه خوزستان میگوید: یکی از ظرفیتهای موجود جهت توسعه زیرساختهای استان از جمله زیرساختهای حوزه انرژی، ظرفیت ماده ۵۶ احکام و ... است که با توجه به وضعیت سپردهها در بانکهای استان میتوان از این ظرفیت بهره لازم را برد.
وی اضافه کرد: مسئولان آب و برق توجه داشته باشند که ضمن توجه به نیازهای کشور و عرصه ملی، ضرورتهای استانی مثل آب کشاورزی، محیط زیست و آب شرب با توجه به حساسیتهای موجود را در اولویت قرار دهند و با مدیریت صحیح از بروز هر گونه بحران آبی و برقی در تابستان پیش رو جلوگیری کنند.
بیشتر بخوانید: گذر از تابستان ۱۴۰۱ با رعایت الگوی مصرف برق
وی در پایان ضمن تاکید بر تسریع در تکمیل سدهای مارد، بهمنشیر جهت جلوگیری از پیشروی آب دریا بر تکمیل سدهای بالارود، آریو برزن که باعث پایداری در مصارف داخل استان میشود تاکید کرد.