معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: بوستانهای پایتخت براساس فرهنگ شهروندان ساخته میشود و از تعداد ۱۰۰ پارکی که تا پایان سال به بهره برداری میرسد چند پارک علم و فناوری خواهیم داشت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ جلال بهرامی افزود: ما یک فرهنگی داریم و در جامعه نیز یک درخواستی داریم و در پارکها و بوستانها نیز اینگونه است و ما نمیتوانیم با یک نگاهی کاری را انجام دهیم و المانی را درست کنیم که فقط مخاطب خاصی را داشته باشد.
وی افزود: تهران یک وجهه بین المللی دارد و ما حتماً باید کاری را انجام دهیم که هم نگاه مردم را ببینیم و هم فرهنگ خودمان را مدنظر داشته باشیم چرا که ما تنوع فرهنگی بسیاری داریم.
وی ادامه داد: مثلاً در حوزه شهرسازی یک سری انتقادات وجود دارد که در یک چارچوب محتوایی درست است، اما وقتی این چارچوب را در قالب پایتخت بگذاریم درست نیست، به عنوان مثال قوانین و مقرراتی که در بوستانها و پارکهای شهر اصفهان است قطعاً برای شهر تهران جواب نمیدهد، چون خود تهران به دلیل ماهیت پایتخت بودن یک ماهیت خاصی است و ما حتماً مقید به فرهنگ خود هستیم و نمیتوانیم یک کاری را انجام دهیم و یک المانی را بگذاریم که خارج از فرهنگ خودمان باشد.
افزایش پارکهای علم و فناوری و بوستان بانوان در تهران
معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: در کشور ما چیزی به عنوان پارک و علم و فناوری وجود نداشته، اما با توجه به نیاز امروز این پارک نیاز است و ما در ساخت ۱۰۰ پارکی که تا پایان سال به بهره برداری میرسند قطعاً چند پارک علم و فناوری خواهیم داشت.
بهرامی افزود: ما هیچ وقت بوستان بانوان نداشتیم، اما بنابر نیاز و موقعیت در کشورمان این فضا را ایجاد کردیم و در حال حاضر تعداد قابل توجهی بوستان بانوان در پایتخت وجود دارد.
وی با اشاره به سبک ایرانی اسلامی در بوستانهای پایتخت خاطر نشان کرد: ۱۰۰ پارکی که امسال به بهره برداری میرسد حتماً ماهیتی از معماری داخلی در آن وجود دارد، اما بیشترین نظر ما این است که بوستانهای منطقهای را به سمتی ببریم که مشکل آن منطقه را حل کنیم.