حدود ۸ هزار بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی ساوه
حدود ۸ هزار مورد بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی در ساوه در سال گذشته انجام شده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس شبکه دامپزشکی ساوه گفت: سال گذشته بیش از پنج میلیون و ۵۴۰ هزار قطعه جوجهریزی مرغ گوشتی در مرغداریهای این شهرستان انجام شد.
«داود سرمدی» افزود: سال گذشته بیش از چهار میلیون و ۹۴۴ هزار قطعه طیور با وزن بیش از ۱۲ میلیون و ۳۷۸ هزار کیلوگرم و ۵۲ هزار و ۲۳۵ راس دام سبک و سنگین با وزن بیش از ۲ میلیون و ۶۰۶ هزار کیلوگرم در ساوه کشتار شد.
وی بیان کرد: در این بازه زمانی هفت هزار و ۷۳۹ مورد بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی در شهرستان ساوه صورت گرفت که در ۱۲۱ مورد به متخلفان تذکر داده شد و ۹۱ مورد نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ساوه ادامه داد: در روند بازرسی ناظران دامپزشکی سه هزار و ۸۱۰ کیلوگرم گوشت مرغ و ۶۲۸ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد نیز کشف و ضبط شد.
وی اظهار داشت: پارسال همچنین ۶۳۱ هزار و ۵۰۵ قطعه جوجه ریزی پولت و تخم گذار و بیش از پنج میلیون و ۵۴۶ هزار قطعه جوجهریزی مرغ گوشتی در مرغداریهای شهرستان ساوه انجام شد.
سرمدی عنوان کرد: جلوگیری از شیوع بیماریهای دامی و بیماریهای مشترک انسان و دام از طریق واکسیناسیون و انجام تستها از جمله وظایف شبکه دامپزشکی است که در همین راستا، سال گذشته ۲۰ هزار و ۹۵۲ راس دام علیه بیماری بروسلوز واکسینه شد.
به گفته رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ساوه، انجام پنج هزار و ۸۷۹ تست سل، واکسیناسیون هاری برای یک هزار و ۴۱۴ قلاده سگ و واکسیناسیون ۱۴ هزار و ۵۰ راس دام سبک و سنگین علیه بیماری شاربن از دیگر اقدامات انجام شده در زمینه جلوگیری از بیماریهای مشترک انسان و دام است.
سرمدی گفت: در حوزه مبارزه با بیماریهای دامی ۱۵۳ هزار و ۵۹۹ راس دام سبک و سنگین علیه تب برفکی واکسینه شدند و عملیات تزریق واکسن ضد بیماری لمپی اسکین برای ۳۱ هزار و ۹۸۰ راس دام سنگین نیز در سطح شهرستان ساوه انجام شد.