مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان از برگزاری «دورههای آموزش مهارتی اشتغال آفرین» برای دانشجویان استان قزوین خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حجت الاسلام سید محمود عرب، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان در مراسم
وی افزود: از آنجا که مهارتهای فنی و حرفهای به عنوان حلقه واسطه میان تولیدکنندگان علم (دانشگاه ها) و مصرف کنندگان علم (بازار کار و شرکتهای دانش بنیان) تلقی میشود، حرکت در مسیر اجرای این موضوع موجب توانایی و خلاقیت بیشتر دانشجویان در بروز و ظهور ایدهها و نیز قبول مسئولیتهای شغلی و اجتماعی خواهد شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان انعقاد تفاهمنامه سه جانبه بین ادارهکل آموزش فنی و حرفهای استان قزوین، دانشگاه بینالملل امام خمینی (ره) و سازمان صنعت معدن و تجارت، به منظور تسهیل اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه را ضروری دانست و اظهار امیدواری کرد که این مسئله بزودی اجرایی و عملیاتی شود.
حجت الاسلام عرب با تشریح نحوه اجرای این تفاهم نامه اشاره بیان کرد: در این فرآیند مهارتآموزی، دانشجویان میتوانند در مراکز آموزش فنی و حرفهای، کارگاههای دانشگاه و یا مراکز جوار واحدهای صنعتی سطح استان مهارتهای فنی و اجرایی متناسب با رشته تحصیلی خود را فراگیرند.
وی با تاکید بر لزوم تاسیس مرکز مهارت آموزی و مشاوره در دانشگاه (TMC)، به تبیین و تشریح طرحهای «سند باکس» و «کحاد» جهت آموزش فراگیر و اشتغال دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی پرداخت.
در ادامه این جلسه دکتر قاسم زاده سرپرست دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) با ابراز خرسندی از همگرایی و همافزایی ایجاد شده بین نهادها و سازمانهای مختلف در راستای تحقق شعار سال اظهار کرد: تربیت نیروهای کارآمد و مهارتی برای رفع نیاز نیروی کار متخصص صنعت، وظیفه و رسالت دانشگاه است و قطعا در این زمینه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.
وی با استقبال از پیشنهاد مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان مبنی بر انعقاد تفاهمنامه سه جانبه بین ادارهکل آموزش فنی و حرفهای استان قزوین، دانشگاه بینالملل امام خمینی (ره) و سازمان صنعت معدن و تجارت، به منظور تسهیل اشتغال فارغ التحصیلان اظهار امیدواری کرد با اجرای طرحها و برنامههای مشترکی که دانشگاه را به سمت دانشگاههای نسل سوم و کارآفرین سوق میدهد، بتوان گامهای موثری در مسیر آموزش فارغ التحصیلان جهت جذب در بازار کار و تحقق شعار سال برداشت.