این پروژه یک چهارم مجتمع آموزشی پیش بینی شده در مقاطع مختلف ابتدایی، متوسطه اول و دوم است که هر کدام از فازها حدود۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
محمد خلیل عسکری افزود: در این راستا نیازمند تلاش و توجه بیشتر مسئولین امر و حمایتهای بیش از پیش خیرین مدرسه ساز هستیم.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس فارس هم در این مراسم گفت: این آموزشگاه دارای ۱۲ کلاس و سایر فضاهای آموزشی و تربیتی است که به همت خیران نیک اندیش تراث مظلوم و محمد علی فرد سرهنگی در ناحیه یک شیراز ساخته شده است.
سرافراز موصلی افزود: این آموزشگاه در زمینی به مساحت ۲۰۰۰ متر مربع، با زیر بنای نزدیک به یک هزار و ۷۰۰ متر مربع و با هزینهای افزون بر ۹ میلیارد تومان ساخته شده است.
وی با اشاره به اینکه این آموزشگاه مجهز به تجهیزات آموزشی روز دنیا است گفت: این آموزشگاه در محله شهرک فرهنگیان که در واقع یکی از نیازهای شدید این محله بود افتتاح شد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس فارس همچنین به برخی پروژههای درحال ساخت اشاره کرد و گفت: این پروژه یکی از ۶۸ پروژهای است که در محلههای مختلف شیراز در دست اجراست.
موصلی گفت: شهر شیراز در بین شهرستانهای استان فارس به دلیل مهاجرتهای صورت گرفته پایینترین سرانه فضاهای اموزشی را دارد.
وی افزود: در نظر داریم در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳۰ پروژه مشابه این پروژه در شیراز افتتاح کنیم که قریب به ۲ مترمربع به سرانه فضاهای آموزشی این شهرستان اضافه خواهد شد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس فارس ادامه داد: اولویت پروژههای تعریف شده نیازمند افتتاح بیشتر در نواحی جنوب و شرق شیراز شامل ناحیه ۳، ناحیه ۴ و بخشی از ناحیه ۱ است.
موصلی شیراز را یکی از شهرستانهای پیشرو در جذب منابع خیری در کشور دانست و افزود: در شهرستان شیراز تقریبا منابع خیری ۵۰ درصد اعتبارات دولتی است.
وی با اشاره به اینکه این پروژه یک چهارم مجتمع آموزشی پیش بینی شده برای این منطقه در مقاطع مختلف ابتدایی، متوسطه اول و دوم است گفت: هر کدام از فازها قریب به ۱۰ میلیارد تومان پیش بینی اعتبار دارد که به صورت ۵۰ درصد خیر و ۵۰ درصد دولتی قرار است تامین شود که حداکثر ظرف ۵ ماه آینده عملیات اجرایی فاز دوم در مقطع متوسطه اول با ۱۲ کلاس آغاز خواهد شد.
رییس آموزش و پرورش ناحیه ۱ شیراز هم در این مراسم گفت: سنت حسنهی مدرسه سازی باعث میشود که دانش آموزان بهتر بتوانند در آنها رشد و تربیت شوند.
جمال رزاق منش با اشاره به ضعف فضای فیزیکی در ناحیه ۱ گفت: ۱۳ شهرک اقماری در حوزهی آموزش و پرورش ناحیه ۱ است؛ درصورتی که ۶ مدرسه وجود دارد؛ پس بایستی در تامین فضاهای بیشتر آموزشی برنامه ریزی کرد.
وی افزود: در این ۶ مدرسه ۴ هزار دانش آموز در دو نوبت درحال تحصیل هستند و در هر کلاس با تراکم نزدیک به ۴۰ نفر دانش آموز مواجه هستیم.
اگه اینجا هم نمیشه چنانچه امکانش هست زحمت شما به شماره واتساپ بنده میفرستید
09178080700