سرپرست مرکز تحقیقات راه و شهرسازی: پس از تامین نقشه جامع فرونشست، تغییراتی که در آستانه بحران قرار ندارند، ترمیم میشوند.
علیرضا قاری قرآن گفت: مرکز تحقیقات راه و شهرسازی، متولی بررسی فرونشستها در کل کشور است و با توجه به حساسیت این موضوع، تیم ویژهای برای بررسی آن در حال تحقیق است.
وی اذعان کرد: به این منظور، نیازمند تأمین نقشه جامعی از فرونشست در کل کشور هستیم لذا پس از تأمین این نقشه مانیتورینگ انجام شده و تغییراتی که در آستانه بحران قرار ندارد، ترمیم میشوند.
علیرضا قاری قرآن، فرونشست تدریجی زمین و عدم امکان نشتیابی در بافتهای فرسوده»، «پدیده فرونشست دشت و تخریب آبخوان زایندهرود»، «پدیده فرونشست به علت تخلیه آبها و برداشتهای بیرویه در برخوار و عاشقآباد» و «نبود طرح و مدیریت جامع فرونشست زمین» را چهار مشکل اصلی منطقه اصفهان عنوان کرد که برای رفع تحقیقات گستردهای آغاز شده است.
سرپرست مرکز تحقیقات راه و شهرسازی با اشاره به تدوین طرح جامع شهر اصفهان گفت: این طرح از دو مرحله اصلی تشکیل شده، به گونهای که در مرحله اول مسائل، نیازها و ظرفیتهای شهر تحت عنوان «گزارش تشخیص» شناسایی میشوند و در مرحله دوم براساس خروجیهای مرحله اول، «دستور کارها» تهیه میشود و مبنای تهیه برنامههای پیشنهادی قرار میگیرد.