تولید محتوای سلامت در رسانه ملی با همکاری شبکه سلامت و دانشگاه علوم پزشکی ایران متحول میشود.
وی نقش رسانه در فرهنگ سازی سلامت را، بسیار مهم توصیف کرد و گفت: صدا و سیما برای اجرای سند ملی بیماریهای غیر واگیر، سند ملی سالمندان و برنامه پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی با توجه با سیاستهای شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور از نهادهای بسیار تأثیر گذار است.
رضوان مدنی ادامه داد: وزارت بهداشت به تنهایی عهده دار سلامت مردم نیست و اجرای برنامهها و فرهنگ سازی در حوزه سلامت، نیازمند همکاری همه سازمانها است.
دکتر ریاضی مشاور اجرایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به ضرورت فرهنگ سازی سلامت گفت: در محدوده دانشگاه علوم پزشکی ایران، مناطق محرومی وجود دارد که برغم قرار گرفتن در استان تهران، نیازمند رسیدگی و توجه بیشتر مسئولین است.
وی با تأکید بر سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص تقویت شبکههای بهداشت، از ظرفیتهای قوی علمی استادان دانشگاه علوم پزشکی ایران، برای تولید محتوای سلامت خبر داد و افزود: این دانشگاه، آمادگی هرگونه همکاری علمی و اجرایی برای تولید محتوای سلامت با همکاری صدا و سیما را دارد.
دکتر قاسمی رئیس شورای سیاست گذاری سلامت صدا و سیما و مدیر شبکه سلامت نیز با بیان سهم عمده برنامههای سلامت در برنامههای صدا و سیما، از توجه قابل قبول مردم به برنامههای حوزه سلامت در صدا و سیما، طبق نظرسنجیهای انجام شده خبر داد.
قاسمی پیشنهاد تهیه پیوست رسانهای برای برنامههای پیش روی دانشگاه را ارائه کرد و درخصوص همکاری شبکه سلامت سیما با دانشگاههای علوم پزشکی کشور به منظور برگزاری پویشها، آموزش و تهیه محتوای آموزشی قول همکاری داد.
محمد حسین کفایی مهر مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز با بیان ظرفیتهای دانشگاه، در حوزه تولید محتوا و رسانه، از برگزاری نخستین رویداد ملی بلاگری سلامت در اردیبهشت، در این دانشگاه خبر داد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایران نخستین دانشگاه در حوزه علوم پزشکی است که شورای رسانه را در سطح دانشگاه برگزار کرده است.