۱۲۰ کارگاه قنادی و فروشگاه مواد غذایی ۱۵ روز گذشته به دلیل رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی پلمب شد.
حسینقلی قوانلو با اشاره به تشدید نظارتهای کرونایی در ماه مبارک رمضان، افزود: ۱۵ روز گذشته ۱۰ هزار و ۷۲۰ بازرسی بهداشتی از واحدهای صنفی استان انجام شد.
او گفت: از این تعداد ۱۲۰ کارگاه قنادی و فروشگاه مواد غذایی که متصدیان و کارگران اش دستورالعملهای بهداشتی مانند استفاده از ماسک و فاصلهگذاری اجتماعی را رعایت نکردند، تا پایان ماه مبارک رمضان پلمب شده اند.
قوانلو افزود:بدون تردید به دلیل بیرغبتی شاغلان واحدهای صنفی به تزریق واکسن کرونا و استفاده از ماسک، اصناف یکی از کانونهای اصلی شیوع کرونا ویروس در مازندران به شمار میروند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت مازندران ادامه داد: هم اکنون از مجموع ۳۵۰ هزار متصدی و کارکنان واحد صنفی در استان فقط ۳۰ درصد از این افراد دز سوم واکسن کرونا را تزریق کردند که با این اعداد و ارقام به هیچ عنوان نمیتوان به جنگ کرونا رفت.
او از تشکیل تیم ۳۰۰ نفره مختصص بازرسی تزریق واکسن از اصناف مازندران خبر داد و گفت: این گروه موظف هستند با مراجعه به واحدهای صنفی متصدیان و کارکنان واکسننزده واحدهای صنفی را شناسایی و براساس مقررات جریمه و یا پلمب فروشگاه متخلف اقدام کنند.
۹۲۰ واحد صنفی سه ماه گذشته در استان که متولیان آنان نسبت به تزریق واکسن کرونا بیتفاوت بودند، پلمب شد.