سرمایهگذار خانه پدری جلالآلاحمد از پاکسازی این خانه از حضور معتادان و خلافکاران خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محبوبه کاظمی دولابی سرمایهگذار و بهرهبردار خانه پدری جلالآل احمد گفت: برخی مرمتهای اضطراری در این خانه از جمله کفبرداری، تمیزکردن سقف، نایلون کشی انجام و ناودانها تعمیر شده است. به گفته کاظمی دولابی، برای خانه پدری جلالآلاحمد، نگهبان نیز گذاشتهشده است تا ضمن حراست از این بنا، مانع تجمع معتادان شود.
سرمایهگذار خانه پدری جلالآلاحمد همچنین درباره کاربریهای این خانه و برنامههایی که قرار است درآنجا برگزار شود گفت: کاربری موزهای خانه در سرفصل برنامههای ماست؛ به این معنا که قرار است روی پیشینه تاریخی خانه، زندگی نامه، اندیشههای جلال آل احمد و خانواده پدری او و مرحوم آقا سید احمد طالقانی کار شود. در عین حال این خانه قرار است گالری موزه شود و به زوایای مختلف هنر ایران توجه شود.
وی درباره کاربری پذیرایی خانه پدری جلال آل احمد نیز افزود: بدیهی ست همه موزههای بزرگ دنیا کافه دارند، اما کارکرد و معنای این کافهها نیز فرهنگی است. کاربری پذیرایی با هدف خلق یک اتمسفر زیبای فرهنگی و دورهمی و ایجاد فضای گفتگو شکل میگیرد.
کاظمی دولابی ادامه داد: آخر اردیبهشت، یک سال میشود که از واگذاری خانه به ما میگذرد و از امسال تعهدات مالی داریم. این خانه باید زمانی به ما واگذار میشد که مشکلات اولیه آن، مانند کنتور آب برطرف و کارهای زیر ساختی آن نیز انجام شده باشد، ولی ما هنوز درگیر مجوزها و امکانات اولیه هستیم بنابراین باید حداقل یک سال دیگر زمان شروع بهره برداری به تعویق بیفتد.
این درحالیست که محمدحسین دانایی (از بازماندگان خانواده جلال آلاحمد) پس از بازدیدی که در نوروز ۱۴۰۱ از این خانه داشت، وضعیت آن را «اندوهبار» و «فاجعهآمیز» توصیف کرده و گفته بود: این خانه ویرانهای آکنده از زباله و نخاله و ننگ و نکبت است و آیینه دق شده است! او در دی گذشته نیز هشدار داد که این خانه بار دیگر پاتوق خلافکاران و معتادان شده است.
خانه آیتالله حاج سیداحمد طالقانی، پدر جلال و شمس آل احمد در سال ۸۳ به ثبت ملی رسیده و درحالیکه سال ۹۱ تابلو خانه باستانشناسان کشور بر سردر آن نصب شد، اما به جای باستانشناسان، خانه به پاتوق معتادان بدل شد. خانه پدری جلال آحمد که در محله پاچنار تهران واقع شده است، بعدها از طریق صندوق احیا و بهرهبرداری از بناها و اماکن تاریخی و فرهنگی به مزایده گذاشته شد و سرمایهگذاری هم برای آن انتخاب شد.