نماینده ولی فقیه در مازندران: سخاوت، کرامت و اخلاق حسنه از مهمترین سجایا و مناقب اخلاقی امام حسن مجتبی (ع) بود.
در این محفل روحانی، علاوه بر قرائت آیاتی از قرآن کریم توسط دانشجویان قاری برجسته کشوری و استانی، چند تن از برگزیدگان جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور نیز شرکت کردند.
نماینده ولی فقیه در استان مازندران در این محفل با تبریک میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع) گفت: در این ماه که بهار قرآن است، گوش کردن، قرائت و عمل به قرآن، دلها را جلا میبخشد.
آیت الله محمدباقر محمدی لایینی سخاوت، جود و کرامت و اخلاق حسنه را از مهمترین سجایا و مناقب اخلاقی امام حسن مجتبی (ع) عنوان کرد و افزود: خوشرویی، بذل و بخشش و دستگیری از نیازمندان و تحمل و خویشتنداری در مقابل رفتارهای ناشایست دشمنان، از امام به عنوان الگویی کامل و اسوه حسنه در مکتب تشیع و امامت و ولایت برجای نهاد.
وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر رزمایش کمکهای مؤمنانه، گفت: در دو سال قبل و در شرایط کرونایی، خیرین مازندران حدود ۷۰۰ میلیارد تومان به خانوادههای نیازمندان کمک کردند.
آیت الله محمدی لایینی تصریح کرد: در شرایط کنونی، ما باید به سیره امام مجتبی (ع) تأسی کنیم. دست همدیگر را بگیریم و به همدیگر کمک کنیم. یار هم و غمخوار باشیم.
وی با بیان اینکه نیازمندان نیاز مالی دارند، تصریح کرد: نباید کمبودهای مالی و مادی نیازمندی در بعضی مواقع به تحقیر شخصیتی این افراد منتهی شود.
نماینده ولی فقیه در استان مازندران تأکید کرد: هیچ چیزی بهتر و مقبولتر از غمخواری، همدلی و مساوات با نیازمندان پیش خداوند نیست.
دکتر حسین نازک تبار تصریح کرد: همه ما در همه زمانها و مکانها به قرآن و آموزههای قرآنی نیاز داریم و معتقدیم که با پیروی از آیات روحبخش قرآن میتوانیم تأثیرات و نتایج مثبت و خوبی در زندگی خود داشته باشیم.
سرپرست دانشگاه پیام نور استان مازندران افزود: رهنمودهای مقام معظم رهبری به عنوان نقشه راه برای توسعه و پیشرفت کشور است.
وی افزود:در دانشگاه پیام نور مازندران، همکاران علمی و اداری علاوه بر تربیت دانشجوهای متخصص و متعهد، دغدغههای فرهنگی و تربیتی دارند و برنامههای متنوع فرهنگی مطابق تقویم فرهنگی با همکاری خوب مدیریت فرهنگی با دفتر نهاد رهبری، بسیج اساتید و بسیج دانشجویی تدوین و درصدد اجراست.
وی ادامه داد: همچنین، در سالی که توسط مقام معظم رهبری به نام سال "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی" نامگذاری شد، تلاش و برنامه اصلی ما در دانشگاه پیام نور مازندران برای تحقق شعار سال، تدوین و اجرای زیست بوم فناوری و نوآوری است.
به گفته دکتر نازک تبار توجه به فعالیتهای دانش بنیان باید متناسب با نیازهای استان باشد. اولویت دانش بنیانی در استان باید در دو بخش کشاورزی و گردشگری البته با پیوست عدالت و فرهنگی باشد. تمام فعالیتهایی که انجام میدهیم باید تأثیرات اجتماعی- فرهنگی آن را بسنجیم.
در پایان این محفل نورانی از دانشجویان و کارکنان مراکز و واحدهای مازندران که در بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور حائز رتبههای برتر شده و افتخارآفرینی کرده اند، به شرح ذیل تجلیل به عمل آمد.
-حفظ پنج جزء - هوشنگ بازگیر از مرکز ساری -رتبه اول
-قرائت تحقیق- فاطمه صغری گلزاری از واحد نکا-رتبه دوم
-قرائت تحقیق- سید محسن آب برین از واحد نکا-رتبه دوم
برترینهای بخش دانشجویی:
-حفظ کل- رقیه رضایی از مرکز ساری -رتبه اول
-حفظ ۱۰ جزء- امیر حسین اسفندیار از مرکز محمودآباد-رتبه اول
-حفظ ۲۰ جزء- فاطمه نظری از مرکز ساری-رتبه دوم
-حفظ ۲۰ جزء- مهدی رضایی رمی از مرکز بابل-رتبه سوم
همچنین در این مراسم از ۸ تن از مسئولان دفاتر بسیج دانشجویی مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان مازندران که در زمینه برگزاری اردوی راهیان نور مشارکت همدلانه داشته اند، قدردانی شد.